VIDEO / Cezar Ouatu, concurent la „X Factor” în Marea Britanie! Juriul s-a ridicat în picioare

+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu, la „X Factor” în Marea Britanie © Captură Video

În urma unui pariu, Cezar Ouatu s-a prezentat pe scena „X Factor” din Marea Britanie, în calitate de concurent. Atunci când se aștepta mai puțin, artistul a făcut o impresie de toate zilele, reușind să fie aplaudat în fața tuturor până și de Simon Cowell!

Cezar Ouatu a venit la audițiile „X Factor” Marea Britanie, plin de emoții și cu... o engleză mai „strâmbă”, așa. Așa cum era de așteptat, celebrul jurat Simon Cowell a fost cel care a taxat orice mică greșeală.

La un moment dat, Simon Cowell a corectat o greșeală de exprimare în limba engleză a lui Cezar Ouatu, care atât de emoționat era încât nici nu și-a dat seama de eroarea sa!

Cert este că, în momentul în care a început să cânte, toți jurații au amuțit. Nu doar Simon Cowell, ci și Robbie Williams, Louis Tomlinson și Ayda Field s-au ridicat în picioare, chiar înainte de terminarea magnificului număr.

Momentul întreg poate fi văzut mai jos.

Cezar Ouatu a mes la audiții în urma unui pariu pierdut. „Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut și porunca în urma acestuia a fost să mă înscriu pe aplicația respectivă, la întâmplare. Apoi am luat-o în serios”, a dezvăluit Cezar Ouatu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro