VIDEO / Ciorba reîncălzită nu are acelaşi gust? Cristian Daminuţă şi Iasmina s-au despărţit, din nou!

+3 click pentru
galerie

Cristian Daminuţă şi Iasmina © Instagram

Şi-au mai dat o şansă, iar acum au pornit pe drumuri separate.  Cristian Daminuţă a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de soţie.

Pentru Cristian Daminuță și Iasmina nu mai există cale de împăcare! Şi n-o spunem noi, ci... chiar fotbalistul. "Ne-am despărţit şi atât! Fiecare pe drumul lui. Capitol încheiat!", a spus el. 

Parcă ne sună cunoscut! Şi la fel de cunoscute ne sunt şi "înţepăturile" la adresa încă soţului ei pe care le face Iasmina pe contul său de Instagram. Blondina şi-a pus, de curând, o imagine cu ea în care piciorul îi este vânăt. După cum spune chiar ea: "Semne de bună purtare!" Bineînţeles, toţi cei care o urmăresc s-au gândit imediat că Daminuţă ar fi vinovatul. Numai că bărbatul are o cu totul altă părere, potrivit Antena Stars.

Ştii cum se spune... socoteala de acasă, nu se potriveşte cu cea din târg. Cam aşa! Şi că tot veni vorba de socoteli, pare că Iasmina a ştiut ce să facă pentru a se "vindeca" după despărţire. A plecat în Dubai, acolo unde îşi petrece timpul pe plaja milionarilor. Dar unde pare să aibă parte şi de cadouri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro