VIDEO / Claudia Pătrăşcanu, următoarea graviduţă din showbiz? "Soțul meu îmi spune zilnic să mai facem un copil"

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrăşcanu, cea mai iubită mămică © captură video

Claudia Pătrăşcanu este una dintre cele mai iubite femei din showbiz. Artista a povestit totul despre relaţia ei cu soţul, dar şi cu cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău, în platoul emisiunii "Răi Da Buni". 

În fiecare zi, dacă îl pupă pe unul dintre cei trei băieţi din casă, ceilalţi vin automat la rând! Artista a mărturisit că este o femeie implinită şi o mamă fericită. Cum altfel, când este singura femeie din casă şi este extrem de răsfăţată? "Dacă îl pup pe unul, tre să-i pup pe toţi, la rând (...) Ne alintăm reciproc şi suntem sensibili. Sunt foarte iubită, o mamă foarte fericită şi împlinită.", a spus Claudia Pătrăşcanu, în platoul lui Mihai Morar. 

Deşi Claudia Pătrăşcanu a mărturisit că nu şi-ar mai dori un copil acum, iar pe viitor nu este sigură, soţul ei îi spune zilnic că şi-ar dori să devină tată pentru a treia oară."Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult."

Pe 25 noiembrie 2014, Claudia Pătrăşcanu a devenit, pentru prima dată, mamă. Ea a născut prin cezariană un băiețel sănătos, de 3,500 kg, care a primit nota 10 din partea medicilor. Fiul celor doi soţi poartă numele Gabriel Alexandru. Cântăreaţa şi Gabi Bădălău sunt căsătoriţi civil încă din anul 2014. Artista a născut a doua oară pe 24 ianuarie 2017, iar fratele lui Gabriel a primit numele Nicholas Mihail.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro