VIDEO / Connect-R, emoţionat până la lacrimi de fiica lui! "Anii nu îi mai întorci"

+3 click pentru
galerie

Connect-R şi Maya © Facebook

Connect-R s-a emoţionat până la lacrimi! Fetiţa lui i-a făcut o surprinză de zile mari, prin câteva cuvinte, care i-au ajuns la inimă, fix în dimineaţa în care a venit Moş Nicolae.

De Moş Nicolae, Maya a reuşit să îşi facă tatăl să plângă. Chiar dacă au pus punct căsniciei, Connect-R şi Misha au avut grijă ca Maya să nu fie afectată în vreun fel. În ghetele lui Connect-R a apărut o ceapă, iar micuţa a vrut să îl consoleze, aşa că a dorit să împartă cadourile ei cu el. Totodată, Connect-R a vorbit şi despre sărbătorile de iarnă din copilăria lui. 

"Pentru fata mea.. i-am adus dulciuri că noi aşa am fost crescuţi, ne aducea moşul dulciuri şi abia de Crăciun mai primeai o pijama, o maşinuţă.. Eu mi-am pus la mişto o ceapă şi i-am zis că am primit o ceapă şi ea mi-a arătat sufletul ei şi mi-a spus: Lasă tati, îţi dau jumătate din cadourile mele. (...)  Din punctul meu de vedere, familiile de români au ştiut ca din sărăcia lor, din puţinul lor să aducă un zâmbet copiilor. Noi dacă aveam o portocală, o banană şi două, trei dulciuri, eram cei mai fericiţi. Nouă ni s-a explicat de la bun Început: Astea sunt condiţiile, ăştia suntem noi, cât poate tati, cât poate mami, atât vă aducem şi nu era nici un fel de problemă, nu am fost nişte copii pretenţioşi. 

Nu am crescut şi nu ne-am născut în puf. Pentru mine, cel puţin, a fost un an cu foarte multe lecţii. Am învăţat să iau şi din bine, dar şi din rău, lecţia de care am nevoie şi totul e benefic dacă încerci să vezi benefecitate întâmplătilor tare pozitive, dar şi negative, până la urmă ăla e un câştig. Care e lecţia anului pe care spuneai tu că ai învăţat-o?  Că totul este relativ şi că anii nu îi mai întorci înapoi şi că trebuie să te bucuri de viaţa ta, dar inteligenţa românilor a născut o vorbă extraordinară: Dacă nu te plângi de oase rupte, atunci totul este perfect. Că ai fost tu mai prost sau mai puţin prost, aia e. dar dacă tu eşti sănătos, este totul minunat", a spus Connect-R pentru Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro