VIDEO / Cristi din Banat, imagini șocante: „Ce scârbos, fugi de-aici”

+5 click pentru
galerie

Cristi din Banat, imagini șocante © captură video

Cristi din Banat și-a șocat fanii cu ultimele imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare, iar oamenii nu au întârziat să-l critice și să-i adreseze foarte multe cuvinte dure. 

Atunci când vorbim de persoane excentrice, automat îl integrăm și pe Cristi din Banat în acest capitol, numai că artistul le oferă, în ultimul timp fanilor săi, imagini care îi șochează. Cristi din Banat s-a filmat live pe Facebook în timp ce săruta o păpușă masculină și chiar imita actul sexual cu ea.

Întins în pat, Cristi din Banat s-a lăudat cu câteva sute de euro, bani pe care îi ține pe scaun, lângă el. „Sărăntocilor, nu aveți bani nici să mergeți la WC-ul public. Nu aveți bani nici de țigări, nici de benzină, cereți câte un milion la vecini. Nu aveți bani nici de săpun” a spus Cristi din Banat, în timp ce le arăta oamenilor, în clipul video, bancnotele valoroase. La un moment dat, pe o melodie de jale, Cristi din Banat a început să sărute o păpușă bărbat pe care o ținea lângă el, în pat, iar imaginile au revoltat imediat internauții.

„De ce m-ai înșelat?” tot spunea Cristi din Banat, în timp ce săruta cu mare „patos” păpușa masculină de lângă el și se prefăcea că plânge. „Iartă-mă, nu te urca pe mine, lasă-mă să mă liniștesc. Nu vreau să mă mai săruți” a continuat Cristi din Banat. Practic, întreaga scenă cu păpușa respectivă a fost, pentru cei ce se uitau la clipul video de pe Facebook-ul lui, o întreagă scenă erotică, pentru că la un moment dat, Cristi din Banat chiar a imitat preludiul cu păpușa respectivă.

„Tu ce boală ai, mă / Ăsta e bolnav la cap / Doamne, să-ți fie rușine / Ce scărbos, fugi de-aici / Doamne, să-mi spună cineva că ăsta glumește și nu e nimic adevărat” i-au scris internauții, șocați de imaginile pe care le-au văzut. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro