VIDEO / Cristian Ţopescu a murit. Interviu emoţionant cu el şi fiica lui, Cristina, faţă în faţă

+3 click pentru
galerie

Cristina şi Cristian Ţopescu © captură video

Cristian Ţopescu a murit. Cristian Ţopescu şi fiica lui, Cristina, au oferit un interviu pentru Antena 3 în care au vorbit despre relaţia lor. Cei doi au petrecut mult timp împreună şi erau extrem de apropiaţi unul de celălalt. 

"Eu sufeream puțin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai", a spus Cristina Țopescu într-un interviu pentru Antena3

"Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut. A fost pentru mine o școală a vieții", a răspuns comentatorul sportiv Cristian Țopescu.

Citeşte şi - Cine a fost alături de Cristian Țopescu, în clipa în care a murit

Cristian Ţopescu avea 81 de ani şi suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet. Fostul comentator sportiv a murit astăzi, 15 mai. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro