VIDEO / Cristina Ich, de nerecunoscut / Cum a fost filmată iubita lui Piţurcă Jr., în public!

+2 click pentru
galerie

Considerată una dintre cele mai cochete femei din showbiz, Cristina Ich a reuşit să şocheze, în miez de noapte, cu o apariţie bizară.

Graviduţa Cristina Ich a fost filmată, în urmă cu două seri, în timp ce făcea aprovizionarea la un magazin din Capitală, Pofticioasă, iubita lui Piţurcă Jr. nu s-a putut abţine şi a încărcat două sacoşe, iar pentru că acestea erau destul de grele pentru a fi cărate de o femeie însărcinată, agentul de pază al magazinului s-a oferit să o ajute pe clientă. Surpriza a apărut abia când Cristina Ich a deschis uşa magazinului şi s-a îndreptat spre maşină: diva era îmbrăcată în pijamale şi purta nişte şlapi bărbăteşti! Deşi era destul de răcoare, fiindcă tocmai plouase, frumoasa graviduţă nu purta ciorapi, iar peste pijamale avea o haină subţire şi lungă, menită să ascundă ţinuta de dormitor. În timp ce paznicul îi aranja meticulos sacoşele în portbagaj, Cristina a scos o bancnotă, pe care i-a înmânat-o la final, în semn de recunoştinţă, apoi a plecat spre casă, pentru a degusta bunătăţile.

Vedeta, care este însărcinată în opt luni, a trecut, zilele trecute, prin clipe dificile, din cauza unor probleme de sănătate. Cristina Ich a mărturisit că a avut febră şi migrenă, pe care nu le poate trata cu pastile, pentru a proteja bebeluşul. “De două zile am febră, migrenă (am de două ori pe an şi este groaznic). Sper să-mi revin. Cel mai crunt este că nu pot să iau medicamente. Mulţumesc pentru grija voastră", a fost mesajul Cristinei Ich pe Instagram. Cristina Ich mai are puţin şi naşte, ea urmând să aducă pe lume un băieţel. Cristina Ich şi-a ţinut sarcina secretă, ea dezvăluind totul abia în luna a şasea. Vedeta trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei şi, alături de Alex Piţurcă, aşteaptă cu nerăbdare să-şi strângă copilul la piept.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro