VIDEO / Cum a marcat-o divorţul părinţilor pe Alina Puşcaş: "E posibil ca viaţa să ţi-o întoarcă"

+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş © Instagram

Alina Puşcaş are o familie frumoasă, un soţ care o adoră şi doi copii frumoşi. Însă lucrurile nu au stat dintotdeauna aşa. Iar faptul că actriţa ţine mult ca familia să fie unită se datorează copilăriei. Alina Puşcaş a vorbit despre divorţul părinţilor săi, şi cât de mult a afectat-o faptul că a trăit fără tată.

Alina Puşcaş a fost motivată de divorţul părinţilor să lupte pentru a-şi ţine familia unită. A trecut printr-un divorţ, dar nu regretă, dat fiind faptul că acum are o familie fericită şi împlinită. Într-un interviu oferit pentru Antena Stars, prezentatoarea TV a povestit cum a fost copilăria ei. 

"Da, m-a motivat să îmi doresc foarte mult să nu fiu ca ei, să nu ajung în situaţia de a mă despărţi. Bineînţeles că nu ai de unde să ştii. E posibil ca viaţa să ţi-o întoarcă. Lupt şi voi lupta în continuare să fac în aşa fel ca familia să fie unită. (...) Nu, nu era nici pe departe o situaţie asemănătoare. Era diferită. Er o relaţie oricum pe final, nu era o chestie de regret (n.r. divorţul ei). Nu îmi amintesc mare lucru, aveam doi ani când s-au despărţit ei. Probabil a fost mai bine pentru ei", a zis Alina Puşcaş

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro