VIDEO / Cum a marcat-o divorţul părinţilor pe Alina Puşcaş: "E posibil ca viaţa să ţi-o întoarcă"

+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş © Instagram

Alina Puşcaş are o familie frumoasă, un soţ care o adoră şi doi copii frumoşi. Însă lucrurile nu au stat dintotdeauna aşa. Iar faptul că actriţa ţine mult ca familia să fie unită se datorează copilăriei. Alina Puşcaş a vorbit despre divorţul părinţilor săi, şi cât de mult a afectat-o faptul că a trăit fără tată.

Alina Puşcaş a fost motivată de divorţul părinţilor să lupte pentru a-şi ţine familia unită. A trecut printr-un divorţ, dar nu regretă, dat fiind faptul că acum are o familie fericită şi împlinită. Într-un interviu oferit pentru Antena Stars, prezentatoarea TV a povestit cum a fost copilăria ei. 

"Da, m-a motivat să îmi doresc foarte mult să nu fiu ca ei, să nu ajung în situaţia de a mă despărţi. Bineînţeles că nu ai de unde să ştii. E posibil ca viaţa să ţi-o întoarcă. Lupt şi voi lupta în continuare să fac în aşa fel ca familia să fie unită. (...) Nu, nu era nici pe departe o situaţie asemănătoare. Era diferită. Er o relaţie oricum pe final, nu era o chestie de regret (n.r. divorţul ei). Nu îmi amintesc mare lucru, aveam doi ani când s-au despărţit ei. Probabil a fost mai bine pentru ei", a zis Alina Puşcaş

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro