VIDEO / Cuplul de designeri care are lumea la picioare! Ce secrete ascunde vila lor de 200.000 de euro

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Cuplul de designeri care are lumea la picioare! Ce secrete ascunde vila lor de 200.000 de euro © Captură Video

Anne şi Marius se numără printre cei mai cunoscuţi şi mai talentaţi creatori de încălţăminte cu care ţara noastră se poate lăuda. Pe lângă pasiunea comună pentru pantofi, cei doi designeri împart şi cel mai frumos sentiment: dragostea. Iată ce mistere sunt ascunse în vila lor de 200.000 de euro!

Celebrii designeri Marius şi Anne Guell s-au cunoscut pentru prima dată la restaurant. Între cei doi a fost o dragoste la prima vedere şi chiar dacă viaţa i-a mai despărţit, până la urmă s-au regăsit şi s-au mutat împreună într-o casă pe cât de luxoasă, pe atât de scumpă. Cei doi creatori şi-au prezentat casa prin intermediul emisiunii Acces Direct, iar oamenii au rămas muţi de uimire la vederea minunăţiilor pe care le deţin.

Încă de la intrare, oaspeţii care le trec pragul designerilor sunt întâmpinaţi de un aer familiar, călduros, transmis de culorile vii în care sunt pictaţi pereţii. Locuinţa de lux îţi taie de-a dreptul respiraţia prin decoraţiunile deosebite, extravagante şi extrem de frumoase. Printre acestea se numără candelabrele, statuile budha, cristalele, tablourile şi pantofi. Pentru o asemenea bijuterie, Anne şi Marius au investit aproximativ 200.000 de euro.

"De bun augur, aşa, putem spune o anumită sumă, doar că a costat multe zile şi multe săptămâni şi chiar ani, că nu poţi să faci o asemenea casă... În primul rând, să-ţi realizezi un vis, îţi trebuie ceva timp. A costat mai mult sufletul nostru. Ne-am implicat 100%. (...) Undeva până în 200.000 de euro", a povestit desginerul Marius pentru Acces Direct.

Cei doi designeri creează piese deosebite pentru unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. Printre acestea se numără Anamaria Prodan, Simona Traşcă şi Ana Maria Mocanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro