VIDEO / Dan Bittman, adevărul despre problemele cu vocea! "Îmi pare rău în numele celor care ar fi venit să îl vadă"

Dan Bittman © Facebook

S-a creat o controversă, după ce Holograf a anulat concertul aniversar de 40 de ani! Dan Bittman ne spune tot ce s-a întâmplat. Adevăratul motiv pentru care au renunţat la eveniment, dar şi despre problemele lui cu vocea.

Dan Bittman a vorbit în exclusivitate pentru "Antena Stars" şi a spus ce s-a întâmplat şi ce urmează. 

"Nu are nicio legătură concertul aniversar cu vocea mea sau cu faptul că m-a văzut nu ştiu cine la un spital sau la o clinică. Normal, am senzaţia că în România nu mai ai voie să îţi faci nici investigaţii. În urma hate-urilor de pe facebook, ne-am gândit că, decât să le dăm satisfacţie unora şi să înceapă să ţipe, să urle prin sală şi aşa mai departe, mai bine să îl lăsăm noi aşa să li se facă dor. De acolo au început tot felul de unii alţii să atace şi Holograful că pe mine nu-i nimic, poate să mă atace liniştit. O să îl reluăm, indiferent că va fi sub forma unui concert aniversar sau nu, sau un concert pur şi simplu. Dacă e un lucru de care îmi pare rău şi, sincer, asta îmi pare rău în numele celor care ar fi venit să îl vadă, era că era pentru prima oară un concert în care o grămadă de artişti cântau piese al formaţiei Holograf şi la sfârşit cântam şi noi alături de ei", a spus Dan Bittman. 

Mai multe dezvăluiri despre concertul Holograf, dar şi despre problemele lui Dan Bittman cu vocea, aflaţi, astăzi, de la ora 15.45, la Dosarele Vip.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro