VIDEO / Dani Mocanu şi-a scos sora în lume. Cum arată adolescenta care vrea să îi calce pe urme

Dani Mocanu şi-a scos sora în lume © Captura video

Celebrul Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti din lumea manelelor, dar supriză, nu este singurul artist al familiei.

Manelistul are o sora mai mică, de o frumuseţe răpitoare, care a început deja să îi calce pe urme.

Deşi are doar 14 ani, Diana este pregătită să îi calce pe urme lui Dani Mocanu, conştientă fiind că trebuie să muncească foarte mult.

"Eu de când mă ştiu cânt. Dani mereu îmi spune că trebuie să am încredere în mine, să nu am emoţii şi eu îi ascult sfaturile pentru că el este fratele meu. Sunt norocoasă că îl am şi sper să ajung mai sus ca Dani", a spus Diana, în cadrul emisiunii Acces Direct. 

Diana are sprijinul fratelui său care îi este necondiţionat aproape. I-a promis că o va ajuta în cariera pe care şi-o doreşte, iar de la vorbe, la fapte, n-a fost decât un pas!

"Mi-a spus că îşi doreşte să cânte şi am decis că trebuie să o ajut, dacă nu o fac eu, atunci cine. Eu am toată încrederea că ea o să ajungă bine, mai ales că eu sunt în spatel ei. E firesc să greşesti când eşti la început pe un drum, dar eu îi voi spune când va greşi", a spus Dani Mocanu.

Iar Regele Youtube-ului nu e singurul care o susţine pe Diana! Şi mama îi este alături!

"Ea vrea să ajungă pe urmele lui Dani, dacă se poate şi mai sus. Suntem întotdeauan lângă ea, mai ales că îl are şi pe Dani lângă ea, a spus mama artistului.

Se pare că nu doar Dani Mocanu este talentat. În familia manelistului talentul curge prin venele tuturor membrilor.

"Cântăm și noi. Şi eu şi tatăl lui. Dar el are un talent aparte. De când se ştie cântă, când era mic cânta toate cântecele lui Salam", a mai spus mama artistului. 

Acum este tare mândră de el, dar mama artistului a ţinut să precizeze că Dani Mocanu nu a fost un adolescent exemplu. Se pare că manelistul i-a provocat şi câteva probleme, însă acum a devenit un bărbat cu capul pe umeri, după cum spune cea care i-a dat viaţă.

"Dani a fost un copil cuminte, dar în adolescenţă era cam fluturalnic. Cu fetele, cu vagabonţii, cu tot ce se putea, dar eu îi zic tot timpul să fie puternic şi ascultător. Acum suntem mândri de el. Nu ne aşteptam ca el să aibă un asemenea succes. Talentul i l-a dat Dumnezeu", a mai spus mama artistului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro