VIDEO / Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, din nou împreună, după ani și ani: „Să par iar prostul clasei”

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil © arhivă

În zi de sărbătoare, Dani și Mihaela Rădulescu se vor revedea după foarte mult timp. Prezentatorul de la Neatza este extrem de entuziasmat.

În ediția de astăzi a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani este extrem de entuziasmat, căci se va revedea cu Mihaela Rădulescu, după un lung timp în care nu și-au întâlnit privirile. Foarte deschis, plin de amuzament și glume bune, Dani și-a imaginat deja cum va fi reîntâlnirea celor doi și le-a povestit Flaviei și lui Răzvan cum crede el că vor decurge lucrurile. 

„Mâine este o zi de sărbătoare pentru multă lume. Mihaela a stat atâția ani în televiziune și s-a săturat să vină ăștia să o perie, să îi zică ce deșteaptă e...
Eu vreau să mergem pe altă parte. Să vă audă și Mihaela și eu...să nu mă faceți de râs, să par iar prostul clasei. Vreau să veniți și să mă întrebați lucruri de genul: De ce se învârte Pământul?”
a zis Dani Oțil, în timp ce toți ceilalți s-au amuzat copios. 

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu aproape 6 ani și s-au despărţit în 2014. În prezent, diva de Monaco se iubeşte cu austraicul Felix Baumgartner.

"Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. (...) Folosesc și Tinder. În vacanțe, nu aici. (...) Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. (...) Doi ani după relația cu Mihaela.. Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă", a povestit Dani Oțil, în urmă cu ceva timp. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest