VIDEO / Decizia luată de Calina Roman, după ce un hacker i-a spart contul de Instagram: "Este trist"

+3 click pentru
galerie

Calina © instagram

Calina Roman a trecut printr-o perioadă grea după ce un hacker i-a spart contul de Instagram şi blondina nu a mai reuşit să-l recupereze, în ciuda eforturilor. 

Calina Roman şi mama sa, Catinca Roman, au fost invitate în emisiunea Răi da Buni, iar blondina a explicat că a încercat să îşi recupereze contul de Insagram după ce i-a fost spart de un turc, dar în ciuda faptului că a trimis mai multe mailuri nu a reuşit să mai intre în posesia contului. Ea s-a văzut nevoită să o ia de la zero şi să îşi facă un nou cont.

"Am dispărut de pe Instagram, dar acum am un nou cont. Cineva mi-a spart contul. Şi Selena Gomez a păţit chestia  asta. 40.000 de urmăritori s-au dus. A spus că face chestia asta pentru război, nu am înţeles, un nebun. Am un nou cont. Făceam în jur de 2000 de like-uri, dar vreau să ajung din nou acolo. O sun pe mama şi mă plâng de orice se întâmplă. Este trist, dar nu ne descurajăm. Nu ne certăm în fiecare zi, dar mai avem mici discuţii. Punctualitatea este unul dintre motive. După ce ne-am certat, ne împăcăm în 30 de secunde pe whatsapp." a spus Calina Roman.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest