VIDEO / Decizie șoc! Jador se lasă de muzică din cauza lui Viorel. ”Dacă ajunge pe locul 1, nu mai cânt, jur” 

VIDEO / Decizie șoc! Jador se lasă de muzică din cauza lui Viorel. ”Dacă ajunge pe locul 1, nu mai cânt, jur” © captură video

Decizie șoc în lumea muzicii! Jador se lasă de cântat dacă Viorel va ajunge pe locul 1. Ce susține cântărețul de manele? 

După ce a scos piesă cu Maria Constantin, Viorel a intrat imediat în vizorul lui Jador. Manelistul susține că o să renunțe la muzică dacă soțul Vulpiței o să ajungă pe locul 1 în trending. ”Deci, Viorel a scos melodie. Dacă Viorel ajunge locul unu, eu jur, eu mă las de.. Nu mai cânt! Dacă Viorel ajunge locul unu, nu mai cânt! Jur! Promit! Nu mai cânt! Băi, frate, cum? Ajunge locul unu Viorel, eu am văzut vizualizările! Băiii!”, susține Jador. 

Cât despre Viorel, este mai fericit ca niciodată și abia așteaptă ca Jador să se lase de cântat. ”Dar să dea Dumnezeu să se lase de cântat! Să ajung locul 1. Să stea în banca lui. Cât de curând ajung pe locul 1. O să mă duc mult mai sus!”, susține el. 

Soțul Vulpiței a acceptat așa zisa provocare lansată de Jador: ”Jador, dacă dă Dumnezeu să intru pe locul 1, cât de curând, te lași de cântat! Să se ducă înapoi la Bârlad!”.

Nici Mirela Vaida nu s-a lăsat și a intrat în jocul celor trei.. artiști. ”E prea mult! Cum, Jador e din Vaslui? E moldovean? Păi măi Ionuț, tu cu moldovenii tăi sunteți din același județ. În loc să vă aveți ca frații, să vă invitați unul pe altul la masă, să vă dați mâna, că de, ați ajuns cu toții vedete, voi vă dați la gioale, mă? Hai măi Jador, nu te ajuți tu cu moldovenii tăi, măi?”, a fost părerea prezentatoarei tv. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro