VIDEO / Delia şi Răzvan, cazaţi în cea mai scumpă vilă de pe apă din lume! Cât plătesc pentru o singură noapte

+4 click pentru
galerie

Delia © Instagram

Paradisul pe pământ... Aici se află Delia alături de soţul ei Răzvan Munteanu! După multele vacanţe exotice, iată că şi de această dată a preferat să meargă tot pe o insulă tropicală, cu palmieri care se leagănă în bătaia vântului, plaje cu nisip fin şi  cu apă cristalină. Maldive este locaţia perfectă pentru ca artista să se refacă complet după concerte. 

Pentru o singură seară pentru o vilă pe apă  de cinci stele, Delia a plătit 12.000 de euro, confom Antena Stars!  Însă preţul pare să merite, iar artista se bucură din plin de fiecare moment. Unde mai pui că Delia a făcut un Kiki Challenge de toată frumuseţea. 

În cinstea locului superb, Delia şi soţul ei au ciocnit câte un pahar de şampanie de cea mai bună calitate, dar au fost serviţi şi cu cocktailuri dintre cele mai fine. Şi cum Delia este o artistă care se respectă, iar ori de câte ori are ocazia merge la alergat, nici pe această insulă a bogătaşilor nu s-a putut abţine. A vrut să  vadă cum este să mergi cu bicicleta pe unul dintre cele mai fine nisipuri din lume. Au avut până şi biciclete personalizate cu numele lor.

Banii au fost puşi pe ultimul loc, iar pentru plăcerile lor plătesc oricât. Mai ales atunci când vine vorba de cele gustative. Maldive, pe lângă faptul că te farmecă cu locul parcă desprins din poveste, oferă şi o gamă variată de preparate asiatice din gastronomia indiană şi maldivană combinată cu specialităţi chinezeşti. Delia... bineînţeles că n-a putut rezista, iar pe seară, a gustat câte puţin din toate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest