VIDEO / Dorian Popa vs. Vali Vijelie, schimb de vieţi pentru o zi. A ieşit un show de zile mari

+2 click pentru
galerie

Dorian Popa vs. Vali Vijelie © Captura video

Dorian Popa şi Vali Vijelie nu mai au nevoie de vreo introducere. Cei doi artişti sunt extrem de iubiţi şi apreciaţi pentru muzica pe care o produc. Deşi vin din lumi diferite, cei doi au reuşit să susţină un spectacol de zile mari împreună.

În cadrul unui eveniment, Dorian şi Vijelie au umplut o berărie de fiţe din Capitală. Cei veniţi să îi asculte au încins ringul de dans până în zori. Oamenii au cântat la una cu cei doi artişti, au dansat pe mese şi cu siguranţă au plecat acasă cu una dintre cele mai frumoase amintiri.

"Dorian Popa vs. Vali Vijelie este combinaţia anului. Concertul acesta a fost sold out în trei săptămâni, biletele au apărut în noimebrie. Concertul se va repeta. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am ocazie să cânt în deschiderea unui om căruia îi ascultam piesele când avem 7-8 ani. Pentru mine e o împlinire colosală", a spus Dorian Popa, in cadrul unui interviu pentru Antena Stars. 

Pus la un exerciţiu de imaginaţie, Dorian Popa a declarat că nu ar zice pas la un schimb de experinţă cu Vali Vijelie, măcar pentru o zi. Dar a spus şi ce l-ar pune într-o mare încurcătură.

"Dacă aş face eu schimb cu Vali de vieţi, m-as trezi milionar. Mi-ar fi cel mai greu să cânt pentru că lăutarii cântă de la 12 noaptea la 5 dimineaţa. Dar la dedicaţii m-aş descurca, mai ales când ar veni banii peste mine", a mai spus musculosul artist.

Ba mai mult, Dorian Popa a dezvăluit că se gândeşte de ceva vreme să lanseze o melodie alături de Vali Vijelie.

"Am discutat cu Vali despre o nebunie, deşi nu-mi dau seama ce ar putea să iasă. Alături de Vali nu mi-ar fi ruşine să scot o melodie. Vali este unul dintre cântăreţii care face ca maneaua să fie o muzică frumoasă", a mai spus Dorina.

Nici Vali Vijelie nu a spus pas unei asemenea provocări, însă nu a crezut că un show cu el şi Dorian Popa va adunat atâţia oameni la un loc.

"Am fost sunat şi am zis că dacă organizatorii cred că vin oamenii, cu cea mai mare plăcere. O să îl pun pe Dorian să cânte melodiile mele", a spus Vali Vijelie.

Cât despre schimbul de vieţi, Vali Vijelie a recunoscut că s-ar descurca în rolul lui Dorian Popa.

"Dorian Popa are o viaţă foarte frumoasă. Dacă ni se va cere să facem schimb de vieţi eu mă duc la sala de mese", a mai spus manelistul.

Manelistul nu s-a putut abţine şi i-a dat şi un sfat lui Dorian.

"Dorian apucă-te şi fă-ţi o familie, un copil şi eu vin să îţi cânt", a încheiat Vali Vijelie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro