VIDEO / Dosarul morţii Mădălinei Manole, în pericol! Ce au vrut hackerii să fure din document?

Mădălina Manole © Facebook

Dosarul morţii Mădălinei Manole, în pericol! Ce au vrut hackerii să fure din document? Mihaela Brooks, profilerul care a făcut primele dezvaluiri despre erorile din ancheta morţii fetei cu părul de foc, face noi mărturii. 

Mihaela Brooks a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars şi a spus ce i s-a întâmplat şi a lăsat-o fără cuvinte. Vrea cineva informaţii din dosarul Mădălinei Manole?

"Am primit două mesaje şi nici nu fusesem acasă, eu folosesc telefonul mobil mai mult pentru urgenţe, deci foarte rar îmi verific poşta pe telefon, şi am fost chiar foarte surprinsă pentru că este a doua oară când mi se întâmplă asta. Într-un fel da, pentru că am mai primit nişte injurii private, am fost sfătuită să las cazul deoarece deranjez. Aţi fost şi intimidată, că se practică? Da, da, da, dar bineînţeles că nu am luat în seamă şi văd că încă s-a mai dat cât de cât atenţie la ceea ce am postat ultimul video. Au fost nişte coinicidenţe ca să spun aşa, cele două mesaje de la Facebook pe care le-am primit, faptul că mi-am accesat mai greu nişte conturi. Norocul meu a fost că am ajuns acasă nu la foarte mult timp după ce primisem e-mailul", a spus Mihaela Brooks. 

"Dacă ar fi să o luăm cronologic de la început cu ce s-a întâmplat la Mădălina, indiferent că s-a sinucis sau a fost omorâtă. Petru Mircea cheamă pe cei de la salvare şi menţionează doar o rană la cap, nimic altceva! În declaraţie a menţionat faptul că avea gura încleştată. Nu a menţionat, pentru că cei de la salvare trimiteau imediat un medic, nu salvarea cu o asistentă şi şoferul. (...)  Din punct de vedere psihologic, da, pentru că i-am făcut autopsia psihologică a Mădălinei şi am lucrat la ea, cred că mai mult de un an de zile", a mai spus Mihaela Brooks. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro