VIDEO / Drama neştiută a gimnastei Sandra Izbaşa! A trecut printr-o experienţă deloc plăcută

+3 click pentru
galerie

Sandra Izbaşa © Facebook

Una dintre cele mai cunoscute gimnaste, Sandra Izbaşa, a fost părăsită de toţi prietenii! Cel mai dureros este că au lăsat-o la greu atunci când avea cea mai mare nevoie! 

Când eşti la bine, toţi sunt lângă tine, dar când eşti la greu, putem spune că abia atunci descoperi care-ţi sunt prietenii. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Sandrei Izbaşa care a trecut printr-o experienţă deloc plăcută. Gimnasta a fost părăsită de toată lumea când avea cea mai mare nevoie. 

Campioana olimpică a suferit o accidentare groaznică, în 2009, în timpul unui antrenament. Sandra a avut o dublă fractură de mână şi a suferit şi o ruptură de tendon. Sportiva spune că a fost cea mai neagră peioadă a vieţii ei! Nimeni nu garanta că ea va mai face performanţă.

"Orice sport de înaltă performanţă nu este uşor, trebuie să faci sacrificii, trebuie să te implici total... trebuie să ai o dragoste mare, ca să poţi să treci peste toate hopurile", spunea Sandra Izbaşa. 

Dar pe lângă dragostea pentru sport, a ajutat-o şi suportul oferit de cei dragi. Părinţii au fost singurii care n-au părăsit-o. Cel care a găsit rezolvarea problemei a fost chiar tatăl Sandrei, care a luat decizia de a o duce într-o altă ţară să o opereze pentru că în România nimeni nu-i garanta reîntoarcerea ei în locul cel mai drag. Primea doar răspunsuri negative şi nimeni n-o mai vedea ca pe o campioană, ci ca pe un om normal. Ajunsă afară, Sandrei Izbaşa i s-au garantat şanse de reuşită şi că ea îşi va continua cariera aleasă. Şi aşa a şi fost! A luptat, nu s-a lăsat o secundă, iar într-un final a reuşit! Însă cel mai dureros şi cel mai tragic a fost faptul că n-a avut niciun prieten care să-i ridice moralul. Dar din toată această experienţă a învăţat să-şi aleagă mai bine prieteni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro