VIDEO / Ea este femeia care i-a pus pe jar inima lui Mihai Bendeac. "Cum ar fi să fiu îndrăgostit"

+3 click pentru
galerie

Mihai Bendeac, fermecat de Mădălina Bălan © Foto: Instagram

Aşa cum am promis vă dezvăluim cine este fermecătoarea prezentatoare de la Antena Stars care i-a sucit minţile lui Mihai Bendeac. O vedeţi în fiecare seară la tv şi putem spune că este una dintre cele mai plăcute prezenţe din showbiz. Ei bine, nimeni alta decât Mădălina Bălan este cea care i-a pus inima pe jar actorului.

În cadrul unui interviu, Mihai Bendeac a uitat de ce se afla acolo şi, captat de farmecele frumoasei prezentatoare de la Antena Stars, Mihai Bendeac a trecut imediat la fapte. Ba chiar a renunţat la buchetul de flori pe care trebuia să-l dea miresei şi l-a oferit Mădălinei.

CITEŞTE ŞI: Ce sfat îi dă Ștefan Bănică Jr. lui Mihai Bendeac înainte de a deveni tată: „Cântece, roluri, emisiuni, toate se duc!”

"Ia tu florile, ia-le cu forţa, în viaţa mea femeile iau cu forţa. Imaginează-ţi cum ar fi să fiu îndrăgostit de tine", i-a spus Mihai Bendeac Mădălinei Bălan. "Cred că ar fi imposibil pentru că suntem ciudaţi amândoi", a venit imediat replica simpaticei prezentatoare de la Antena Stars. "Dar asta s-ar putea să ne unească", a continuat Mihai Bendeac, vizibil emoţionat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro