Video emoţionant! Andreea Bălan şi-a scris o scrisoare! Către ea, Andreiuţa, cea mică! "Vei simţi durerea în cele mai adânci colţuri ale sufletului..."

+5 click pentru
galerie
Andreea Bălan e cineva. Andreea Bălan e vedetă. Andreea Bălan are tot ce vrea. Andreea Bălan are bani. Andreea Bălan are tot. Oare? Şi chiar dacă e aşa, de ce ea şi nu altcineva? De ce ea are atâta "noroc" şi alţii nu au? De ce are familia perfectă şi alţii nu o au? Pentru că nimic nu este aşa cum pare! Şi nimic în viaţa asta nu vine fără un preţ.

Am rugat-o pe Andreea Bălan să facă un exerciţiu. Să face ceva banal, ar spune unii. Complicat, ar spune alţii. Al naibii de greu ar spune cei care ştiu ce înseamnă cu adevărat să fii un învingător. Am rugat-o să îşi scrie o scrisoare. Cum aşa? De ce să nu îşi dea un mail? Şi de ce ei? De ce nu oricui altcineva? Simplu: pentru că a scrie o scrisoare e ceva intim. Pentru că nu vrem să îşi spună lucruri ei, Andreei, de acum. Ci pentru că vrem să discute cu "Andreiuţa" cea de acum mulţi ani. Copilul. A zis "Da". 


Ne-a primit la ea acasă. Nu a venit la redacţie. Nu ne-a spus că vrea într-un loc neutru. Nu. Ne-a primit la ea în living. A deschis uşa, cu câinele lângă ea şi ne aştepta toată un zâmbet. Un copil! Un copil cu ciorăpei roz. "Îmi filmaţi ciorăpeii? Sper că nu!". Am zâmbit. Amabilă, jucăuşă, ne-a întrebat dacă ne serveşte cu ceva. De parcă ne ştiam de o viaţă. Ne-a spus că cea mică doarme. 
Am aşezat totul şi am dat REC. Andreea a început să scrie. Şi acolo s-a oprit totul. Timpul. Zâmbetul. Noi, echipa, am încremenit. Scria. Încet. Se mai gândea. Şi iar scria. La final, am rugat-o să ne citească. Avea un nod în gât. Şi noi la fel. Căci o viaţă de om, de încercări, de suferinţe, de ambiţii, de revoltă ... ar părea că nu se pot cuprinde în doar câteva rânduri. Andreiuţa trebuia să ştie că va fi bine. Că va suferi, că va munci, că va plânge, că va fi dezamăgită, că va fi trădăta, dar că va fi bine! 
Andreiuţa va trece prin multe, dar Andreea o încurajează. Poate aşa cum nu a făcut nimeni. Căci ochii Andreei Bălan exprimă multe. Multe lupte. Cu ea, cu cei din jur, cu soarta. Lupte, pe care, uneori mai uşor, alteori cu răni adânci, le-a câştigat. 

Andreea Bălan merită admirată. Andree Bălan e un OM! Da! Andreea Bălan e pasională. Spune şi ea: "Colegii mei spuneau că sunt rea..." Nu! Nu era rea. Era doar rănită. Lovită. Şi reacţiona. Andreea Bălan e un exemplu de ambiţie. Când toţi îi spuneau că nu se poate, ea le-a arătat că se poate. Când toţi o trădau, îşi înghiţea lacrimile şi revolta şi lupta mai tare! Andreea Bălan e un om frumos! Chiar dacă pentru a ajunge aşa, a pierdut pe drum multe lacrimi. 

 Ascultă cea mai nouă piesă a Andreei Bălan!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro