VIDEO EXCLUSIV! Fiul Sandrei N a fost creştinat! Singurele imagini din biserică. Cine a lipsit

+2 click pentru
galerie

Fiul Sandrei N a fost creştinat © Spynews

A venit ziua cea mare pentru Sandra N! Vedeta şi-a botezat astăzi copilul, pe Avi Alexandru, eveniment pe care cântăreaţa îl aştepta demult. Alături de ei au fost oamenii apropiaţi şi pe naşul lor, Adi Sînă.

Sandra N a ales o ţinută spectaculoasă şi a radiat de fericire când şi-a văzut fiul creştinat. Micuţul a fost cuminte, nu a plâns prea mult. Acum urmează petrecerea, care va fi una restrânsă potrivit spuselor Sandrei. 

Persoana absentă de la evenimentul de la biserică a fost Anca Serea. Nu se ştie de ce naşa miuţului a lipsit, însă i-a fost alături Adi Sînă alături de Noah, fiul lor. 

"Despre botez, pentru că am avut o nuntă cu 400 și ceva de persoane, botezul vreau să fie restrâns. El e mic, îl vom ține acasă. Să facă 2-3 ani să conștientizeze mai bine. Creștinarea e cea mai importantă, de aceea nici nu mai am răbdare. Am avut noroc să îl găsesc pe preotul care m-a botezat pe mine, îl va boteza și pe el. Nașii vor fi aceeași, Adi Sînă și Anca Serea și încă o pereche de prieteni buni", a spus Sandra N în urmă cu câteva zile la Antena Stars. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro