VIDEO EXCLUSIV! Misha, Connect-r şi fiica lor, vacanţă în trei! Au ales o destinaţie de vis

+3 click pentru
galerie

VIDEO EXCLUSIV! Misha, Connect-r şi fiica lor, vacanţă în trei! Au ales o destinaţie de vis © Facebook

Avem imaginile zilei în showbiz-ul românesc! www.spynews.ro vă prezintă în exclusivitate detalii despre o posibilă împăcare. Da, aţi citit bine! Connect-R, Misha şi fiica lor au plecat împreună într-o vacanţă de vis, iar noi am aflat toate detaliile.

Connect-R, Misha şi fiica lor, Maya, au fost surprinşi în aeroport, în timp ce se pregăteau pentru îmbarcare şi treceau prin punctele de control acces şi filtrele de control de securitate. În timp ce Connect-R şi Misha se ocupau de toate cele necesare, fiica lor se juca prin aeroport, fericită pentru că merge în vacanţă alături de părinţi.

Potrivit surselor www.spynews.ro, Connect-R, Misha şi fiica lor vor petrece o vacanţă de zece zile în Zanzibar. Cei trei nu au avut un zbor direct, ci au avut şi o escală la Bruxelles. 

Au anunţat divorţul în august 2018

"Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț, 2 ani de când am hotărât să rămânem prieteni și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat", a scris Connect-R atunci. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro