VIDEO / Faţa nevăzută a lui Dani Mocanu: "Sunt obligat să fiu iubitor, atent"

Faţa nevăzută a lui Dani Mocanu © Captura video

Băiatul rău din lumea manelelor, Dani Mocanu şi-a scos sora mai mică în lume şi odată cu acest gest, manelistul şi-a arătat şi o altă faţă.

Deşi scoate melodii dure pe bandă rulantă şi lasă să se vadă doar partea rea, se pare că manelistul are şi o parte protectoare şi extrem de iubitoare.

Dani Mocanu a dezvăluit în cadrul emisiunii Acces Direct că este obligat să devină un bărbat iubitor şi înţelegător.

"Imaginea de băiat rău e doar un produs pe care îl vând, am şi eu strategia ea. Dar ca frate sunt iubitor, protector, atent. Sunt persoane în viaţa mea care mă obligă să mă transform într-un copil", a spus Dani Mocanu. 

Întrebat cum le explică celor mai importante femei din viaţa lui, ceea ce cântă, pentru că de multe ori atacă sexul frumos prin versurile sale, Dani Mocanu a declarat că atât mama, cât şi sora mai mică ştiu că totul este doar pentru a-şi vinde muzica. 

"Atât mama, cât şi sora mea ştiu că eu fac acele melodii pentru a-mi vinde produsul. Pentru mine acest lucru este o strategie, am luptat să o fac atât de bine, încât să pară reală", a spus Dani Mocanu, în platoul emisiunii Acces Direct.

Cât despre geşelile din trecut despre care a vorbit mama sa, Dani Mocanu spune că a învăţat multe, dar ca acum s-a maturizat.

Chiar şi aşa, Dani Mocanu şi-a învăţat şi sora mai mică să fie "împotriva curentului". Adolescenta l-a însoţit pe manelist în platoul emisiunii Acces Direct şi a făcut o demonstraţie de zile mari. Tânăra a fredonat câteva versuri din melodia pe care vrea să o lanseze şi se pare că l-a urmat pe Dani Mocanu pas cu pas.

"Nu mă duc la şcoală că mă enervează / Vin profesorii la mine şi mă meditează / Şi roice profesor cu şpagă mă trece / Şi o să termin anul cu media zece", este doar o strofă din melodia pe care Diana, sora lui Dani Mocanu urmează să o lanseze. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro