VIDEO / Flavia Mihăşan, terorizată de un obsedat. Detalii despre coşmarul prin care blondina trece de luni bune

+3 click pentru
galerie

Flavia Mihăşan, momente grele din cauza unui obsedat © Instagram

Flavia Mihăşan trăieşte de ceva vreme un coşmar. Flavia Mihăşan este urmărită de un obsedat. Acesta este un individ dubios care o hărţuieşte şi care ar fi încercat de mai multe ori să-i spargă conturile de pe reţelele sociale, dar ar fi încercat şi să facă mai multe conturi false.

Flavia Mihăşan nu a rămas nepăsătoare şi a apelat imediat la ajutorul Poliţiei. Tot mai multe persoane publice se confruntă cu astfel de probleme, astfel că avocatul Artin Sarchizian a vorbit pentru "Star Magazin" de la Antena Stars despre ce paşi trebuie să urmeze persoanele care se confruntă cu acest tip de probleme cu bărbaţi obsedaţi din mediul online.

"Orice persoană care se regăseşte în această situaţie trebuie să sesizeze autorităţile. La un moment dat pot deveni periculoşi şim văzând că persoana respectivă nu merge la poliţie, prind curaj. Pe de altă parte, Poliţia trebuie să înţeleagă că trebuie să intervină. Din păcate, există mentalitatea că ce ţi-a făcut, doar te-a ameninţat. Este o abordare incorectă. Poliţia trebuie să intervină. Dacă vorbim de spargere de conturi pe internet trebuie să apeleze la DIICOT, nu la oricare secţie de poliţie. Procurorii DIICOT au competenţa de a descoperi aceste infracţiuni. Recomand ca toate aceste adrese să fie făcute către DIICOT", a spus avocatul Artin Sarchizian la Antena Stars.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro