VIDEO / Flick, declaraţii surprinzătoare despre trecutul lui! Nimeni nu a ştiut acete detalii

+3 click pentru
galerie

Flick © Facebook

Toată lumea îl ştie pe Flick, "domnul Rimă", însă puţini sunt cei care îi cunoscu trecutul. Cunoscutul om de radio a vorbit pe larg despre copăliria lui şi cum erau sărbătorile atunci când el era doar un copil.

Flick a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars. Acesta a povestit în amănunt cine este, de unde vine şi, cel mai important, ce lecţii a învăţat el din tot ce se întâmpla în copilărie. 

"Am început să simt atmosfera sărbătorilor, acum, de Moş Nicolae e doar o picătură în Oceanul ăsta de sărbători de iarnă, care cu fiecare an parcă începe mai devreme. Ţin minte ca împodobeam când eram mici, făceam bradul chiar în ajun de Crăciun, acum am început să împodobim de la 1 decembrie, unii din noiembrie. Am început să tăiem porcul de 1 decembrie, nu îl mai tăiem de ignat. Parcă ne fură cineva sărbătorile şi le începem mai devreme, dar pe de o parte e un motiv de... Îţi dă o stare de sărbătoare pe o perioadă mai lungă din an. 

Am copilărit la ţară, undeva lângă Câmpina şi aveam în perioada aia care mi-a rămas în memorie, aveam o pereche de bocăncei dintr-o piele întoarsă, nu erau simplu de curăţat, deci cred că munceam o oră să îi curăţ ca să vină Moş Nicolae şi o dată ştiu că anii următorii, intenţionat, de faţă cu mama i-am curăţat şi înainte să vadă mama i-am murdărit şi i-am pus acolo să văd dacă mai vine moşul, i-am murdărit pe talpă şi a venit moşu şi ăla a fost primul semn că moşul nu prea se uită la cât de curate sunt ghetele că am primit şi anul acesta. Mi-au rămas aminitirile astea de la Moş Nicolae, văd că şi acum se poartă, dar eu din experienţă, pentru cei dragi care sunt apropiaţi şi pentru care din partea mea ar veni Moş Nicolae, eu nu sunt un om care să stea prin magazine, să caute cadouri, să cumpere, să umble şi prefer să las nişte bani", a spus Flick pentru Antena Stars. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro