VIDEO / Fuego, drumul de la sărăcie la milioane de fani: "Uneori trăiam de pe o zi pe alta"

Fuego © captură video

Interviu în exclusivitate cu Fuego în care povesteşte despre cea mai grea perioadă a vieţii lui. Chiar dacă nimeni nu se aşteapta la aşa ceva, iată că, la un moment dat, marele artist a fost extrem de sărac, iar moartea tatălui său l-a făcut să sufere şi mai mult.

Citeşte şi - Fuego și "mama spirituală", o familie fericită! "N-am crezut vreodată că o să cânt cu Irina Loghin"

Paul Surugiu nu s-a putut bucura foarte mult de copilărie. S-a confruntat cu probleme financiare şi a fost nevoit să renunţe la multe lucruri pentru a putea trăi de pe o zi pe alta. Acum, se bucură de tot ceea ce are şi este mulţumit cu viaţa lui.

Citeşte şi - Fuego, mesaj emoţionant pentru mama sa: "Timpul a lucrat nostalgic, făcând să fie un om împlinit, prin mine!"

"Nu m-a ajutat nimeni. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam de pe o zi pe alta pentru că ai mei au muncit enorm să mă ţină la facultate. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră. De multe ori n-aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz... era perioada în care cumpăr bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei pentru că făceam cursurile sau la Liceul Caragiale, aveam salile de actorie şi mergeam de unde era internatul vreo 6, 7 kilometri pe jos", a spus Fuego pentru Antena Stars.

"Eu am învăţat de la tata să fac totul. Şi dacă regret ceva în viaţa asta, este faptul că l am pierdut prea repede, la varsta de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a facut infarct...din păcate îl moştenesc pe tata... din pict de vedere, tensiune, inimă.  Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine, el oricum e mândru de mine pentru că el ştie că asta mi-am dori", a mai spus Fuego. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro