VIDEO / Gabriela Cristea, ajutor pentru cei rămași în casă. Prezentatoarea a inventat singură rețete pentru drojdie. „Mi se pare genială ideea ta”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Gabriela Cristea, ajutor pentru cei rămași în casă. Prezentatoarea a inventat singură rețete pentru drojdie. „Mi se pare genială ideea ta” © Instagram

Gabriela  Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars le-a oferit un real ajutor gospodinelor rămase în casă, acum că toată lumea abia găsește drojdie. Iată ce rețete a inventat!

La fel ca multe vedete din țara noastră, Gabriela Cristea și-a anunțat fanii că pentru o perioadă va rămâne în casă. Această decizie a fost luată împreună cu soțul său, hotărând împreună că în acest fel se vor proteja atât pe ei, cât și pe fetițele lor de virusul ucigaș din China.

Pe lângă faptul că petrec acum și mai mult timp cu cele mici, desfășurând o mulțime de activități împreună, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au uitat de fani. Cei doi comunică zilnic cu aceștia, ținându-i la curent cu ce se mai întâmplă în viața lor. De curând, frumoasa prezentatoare și-a surprins fanii cu o veste foarte bună, mai ales pentru gospodine.

Gabriela Gristea le-a prezentat fanilor nu una, ci două rețete pentru a pregăti singuri drojdie în casă.

„Dragilor, zilele astea pentru că stăm în casă trebuie să facem pâine în casă și știți foarte bine că toată lumea a dat iama și nu se mai găsește drojdie. Vreau să vă dau două rețete de drojdie: una este încercată și cealaltă o s-o încerc astăzi să vedem dacă ne iese și dacă ne iese mâine o să fac câte o pâine cu fiecare drojdie pe care o prepar astăzi”, așa a început Gabriela Cristea.

Pe lângă internauți, impresionați de gestul său a fost și partenerul său de viață, Tavi Clonda. Cântărețul a filmat-o și a felicitat-o pentru inițiativa sa.

„Poți să faci o pauză? Mi se pare genială ideea ta și va avea mare succes. Felicitări iubire, înainte să o faci”, i-a transmis Tavi Clonda soției sale.

Rețetele le puteți urmări integral în videoclipul de mai jos.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro