VIDEO / Gheorghe Turda, aniversat cu mare fast de ziua lui! Ce cadou inedit a primit de la Nicoleta Voicu

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Gheorghe Turda, aniversat cu mare fast de ziua lui! Ce cadou inedit a primit de la Nicoleta Voicu © captură video

Pe 6 martie, Gheorghe Turda și-a aniversat ziua de naștere, iar cei dragi i-au fost alături îndrăgistului artist, într-o zi atât de importantă. Bineînțeles, de la petrecerea cu fast nu a putut lipsi Nicoleta Voicu, iubita lui. 

Pe 6 martie, Gheorghe Turda a fost aniversat cu mare fast, de ziua lui de naștere. La împlinirea a 71 de ani, îndrăgitul artist a avut parte de o petrecere mai liniștită, la care au participat cei dragi, dar și Nicoleta Voicu, iubita lui. Artista l-a surprins și ea pe Gheorghe Turda cu un cadou care i-a fost pe plac în totalitate cântărețului de muzică populară. Invitat în platoul emisiunii „Agenția VIP”, Gheorghe Turda a povestit totul despre petrecerea aniversării sale. 

„A cântat și ea și a cântat chiar foarte bine...Am primit foarte multe cămăși din partea bărbaților, sticle de băutură fină. 
Nicoleta nu știu ce cadou mi-a făcut , mi-a cumpărat ceva foarte frumos, o borsetă. Eu sunt omul borsetei! Petrecerea...s-a terminat pe la 2-3 noaptea, am și cântat.

Nu s-a dansat, nu s-a cântat de dans pentru că cei care au fost prezenți la aniversarea mea, nu le-am cântat nici hore nici sârbe și au venit mai relaxați așa, să le cânt eu. 
Astăzi a trebuit să rezolv niște probleme de sănătate de-ale surorii mele, s-a rezolvat foarte bine prin tratamentul pe care l-a început astăzi. Din punct de vedere sunt foarte mulțumit, și financiar. Am avut multe goluri, le-am achitat pe toate față de alte persoane și nu-mi place să rămând dator. 

Tata mi-a dat un sfat când a plecat în lume: să știi că vei întâlni foarte mulți prieteni, dar să știi să lași loc de bună ziua pe unde mergi și îți vei întâlni prietenii la drum lung și la bani. Eu sunt foarte bine, sănătos...” a spus Gheorghe Turda, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro