VIDEO / Giulia a avut parte de surpriza vieţii ei, chiar de ziua ei de naştere! Mai multe vedete au încins atmosfera

+3 click pentru
galerie

Giulia, zi de naştere © Instagram

Giulia a avut parte de surpriza vieţii ei! Cum a reacţionat artista când a văzut câtă lume s-a adunat pentru ea, dar mai ales cum au petrecut! Toate vedetele s-au strâns într-un singur loc aseară! Şi totul cu un motiv! Au pregătit o surpriză de zile mari pentru una dintre cele mai îndrăgite artiste!

Credea că o să fie o seară normală! Însă, de ziua Giuliei, toţi prietenii i-au pregătit o surpriză de zile mari într-unul dintre cluburile de fiţe ale Capitalei. 

După ce emoţiile au trecut, Giulia a început marea distracţie. Antonia, Libelula, dar şi multe alte vedete au încins atmosfera cu dansuri cât mai provocatoare. Iar, la un moment dat, când credea că surprizele s-au terminat, Giulia a avut parte de încă un moment emoţionant din partea soţului, potrivit Antena Stars.

Flori şi multă, multă distracţie! Pentru că petrecerea nu s-a terminat aici! La un moment dat, Antonia şi Alex Velea au fost în atenţia tuturor. Vedetele s-au întrecut în dansuri, iar săbătorita a avut grijă, personal, ca toată lumea să... se simtă bine. Momentul tortului pentru Giulia a fost şi el unul pe măsură! 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro