VIDEO / Horia Moculescu își petrece ziua de naștere în izolare: "Sunt o țintă, am o vârstă"

VIDEO/Horia Moculescu își petrece ziua de naștere în izolare: "Sunt o țintă, am o vârstă" © facebook

Unul dintre cei mai mari compozitori a Roâmâniei își serbează ziua de naștere în izolare. Horia Moculescu se teme pentru sănătatea lui în perioada epidemiei de coronavirus.

Horia Moculescu, în vârstă de 83 de ani, a decis să se autoizoleze pentru a se proteja de o posibilă îmbolnărvire cu noul coronavirus, mai ales că elprezintă risc din mai multe puncte de vedere.

"Sunt o țintă, am peste 80 de ani, deci 83 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructiv Pulmonară Cronică) o boală de plămâni dobândită cu încredere și entuaziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă.", a declarat Horia Moculescu la emisiunea Răi da' buni, difuzată pe Antena Stars.

Sfatul lui Horia Moculescu pentru cei din izolare

Întrebat ce părere are despre persoanele de vârsta a treia care nu respectă regimul de izolare la domiciliu, în contectul epidemiei de coronavirus, maestrul Horia Moculescu este de părere că poate fi vorba despre un abandon al dorinței de a trăi.

"Este obligatorie. (...) Să nu fie cumva o abdicare de la dorința de a trăi mai mult, cine știe? Pentru că nu cred că toți sunt inconștienți. (...) Important este să ai o activitate care nu te lasă să te plictisești.", mai spune compozitorul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro