VIDEO / I-a zis "adio" lui Ghiţă! Cleopatra Stratan s-a transformat într-o bomă sexy

VIDEO / I-a zis "adio" lui Ghiţă! Cleopatra Stratan s-a transformat într-o adolescentă cu acte în regulă © captură video

Cleopatra Stratan este o apariţie uluitoare de fiecare dată, transformându-se de la o zi la alta într-o adevărată domnişoară. Artista a fost invitată în platoul emisiunii "Răi da' buni" şi a vorbit despre noul videoclip în care arată ca o bombă sexy, dar şi despre un alt hobby pe care nimeni nu-l ştia! 

Cleopatra Stratan se numără printre cele mai bune artiste de la noi, cu toate că are doar 17 ani. Vedeta se bucură de un succes colosal pe toate planurile şi ştie cum să se facă plăcută de fiecare dată. A decis să-l dea uitării pe Ghiţă şi a scos un hit prin care a reuşit să înnebunească toţi bărbaţii.

În platoul emisiunii "Răi da' buni", Cleopatra a povestit despre filmări, dar şi despre cum a reuşit să înveţe mişcările lascive pe care le face în cadrul videoclipului.

"Eu am făcut cu mare pasiune acest videoclip, am filmat şi am primit o plăcere deosebită din partea dansatorilor care au dansat cu mine şi nu am făcut chiar coregrafii concrete, cum au făcut ceilalţi, dar vibe-ul care mi-a fost transmis atunci când am făcut acele mişcări, cât de ondulate ar fi fost ele, mi-au dat o plăcere extraordinară!", susţine vedeta.

Puţini sunt cei care ştiu că, pe lângă muzică, fiica lui Pavel Stratan este şi actriţă. Activează la o şcoală de teatru de câţiva ani de zile şi a avut mai multe roluri importante, ba chiar şi unul central. 

"Fac cursuri de teatru, de câţiva ani de zile. Am avut un spectacol scris de profesoara noastră şi am avut rol central acolo.", a dezvăluit artista.

Chiar dacă are 17 ani, cântăreaţa nu ezită să se mândrească cu formele ei şi cu silueta de invidiat. În cadrul videoclipului, Cleopatra apare într-o rochie de culoare mov, mulată şi cu un decolteu adânc, scoţându-i în prim planii sânii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro