VIDEO / Ilie Năstase a spus adevărul despre nunta cu Ioana Simion. Inelul de 15.000 de euro, doar o invenţie

+3 click pentru
galerie

Ilie Năstase, adevărul despre nuntă © arhivă

După ce s-a zvonit în presă că Ilie Năstase şi Ioana Simion au stabilit data nunţii şi mai mult decât atât, că celebrul tenismen i-a oferit iubitei sale un inel de logodnă de 15.000 de euro, acesta a intrat în direct la "Agenţia VIP" şi au spus tot adevărul. 

Ilie Năstase a făcut o declaraţie la care nimeni nu se aştepta. Se pare că pregătirile de nuntă nu încep încă, declaraţia făcută de tenismen fiind doar ce a simţit atunci, pe moment. Încă nu au luat o hotărâre, deşi se simte extrem de bine împreună. Până la urmă, toate la timpul lor!

"Prea devreme am făcut declaraţia, dar aşa am simţit în momentul acela. Nu trebuie să avem o dată exactă când o să ne unim împreună. E doar în sufletul meu. Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţit bine amândoi, ne decidem să o facem", a dezvăluit Ilie Năstase.

Nici inelul despre care s-a tot vorbit astăzi, nu există. Fostul tenismen a mărturisit la "Agenţia Vip" că totul a fost doar o invenţie a unui bărbat. Desigur, când va veni momentul, va apărea şi inelul... dar nu acum, aşa cum s-a vehiculat. De asemenea, dacă nunta va fi mai devreme sau mai târziu de luna iunie, rămâne de văzut. Totul se va întâmpla atunci când Ilie Năstase şi Ioana Simion vor simţi că este cazul. 

"Nu există inelul de 15.000 de euro, asta e o invenţie a unui domn sau nu pot să-i spun domn, pentru că eu nu am declarat aşa ceva. Când o să fie momentul şi o să ne luăm serios, o să fie şi inelul, pentru că e normal. E o nebunie, dar nu ştie cine bagă zvonurile astea neadevărate. Eu m-am grăbit să spun asta, dar nu e adevărat.", a continuat celebrul tenismen

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro