VIDEO / Imagini de pus în ramă. Momentul inedit în care Nasrin a fost cerută în căsătorie. "Tremur toată"

+8 click pentru
galerie

Frumoasa prezentatoare, Nasrin, a fost cerută în căsătorie © Sorin Cioponea

Cerere în căsătorie ca în filme. Nasrin, frumoasa prezentatoare de la Antena Stars, a fost protagonista unei cereri în căsătorie absolut superbă şi romantică. După patru ani de relaţie, iubitul ei i-a făcut cea mai frumoasă surpriză din viaţa sa. Cu ajutorul lui Andrei Ştefănescu, iubitul lui Nasrin a strâns la un loc toţi prietenii apropiaţi şi a pus la cale superbă cerere în căsătorie.

Noi avem imaginile, pe care vi le prezentăm şi vouă în continuare. Momentul a fost cu adevărat unic şi deosebit. Deşi la prima vedre părea că va avea loc o banală şedinţă foto, ei bine, totul s-a transformat în cea mai frumoasă seară pentru Nasrin. Frumoasa prezentatoare de la "Star Matinal de Weekend" a fost copleşită de emoţii şi a izbucnit în lacrimi de fericire.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Nasrin şi Andrei Ştefănescu, luaţi prin surprindere, în direct. Cine a dat "buzna" peste ei, în emisiune

"Aoleo, vă omor. Tremur toată. Nu înţelegeam de ce trebuie să facem poze pe frig, mi s-a rupt rochia, am venit aici. Eu nu am văzut baloanele cu "Te iubesc". Habar nu aveam că o să fiu cerută. Când m-am pus cu tine ( cu Andrei Ştefănescu) pe bancă am auzit melodia noastră şi atunci mi-am dat seama. Îmi place ca momentele importante să le împărtăşesc cu apropiaţii. Eu i-am spus că la cererea în căsătorie vreau să fie familia şi prietenii. Vă mulţumesc. Gata, am emoţii", a spus Nasrin la "Star Matinal de Weekend".

"Eu eram cu ea la un ceai, când m-a sunat iubitul ei, am avut noroc că aveam telefonul cu faţa în jos, m-a luat răul. Ea nu s-a uitat în telefonul meu, am răspuns, nu mi se mai deschidea telefonul. Pun telefonul la ureche şi am zis că vorbesc cu mama", a  povestit amuzat Andrei Ştefănescu despre cum au stat lucrurile cu puţin timp înainte de cererea în căsătorie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro