VIDEO / În timp ce alte vedete "sparg" mii de euro pe petreceri, Nicole Cherry munceşte de ziua ei: "Mă aşteaptă cu braţele deschise"

+3 click pentru
galerie

Nicole Cherry îşi sărbătoreşte aniversarea muncind © Instagram

Nicole Cherry a schimbat astăzi prefixul! Artista a împlinit 20 de ani şi chiar dacă toată lumea se aştepta la o petrecere cu fast, Cireşica a ales să muncească. Nicole Cherry cântă în această seară pe o scenă din Bacău şi este foarte încântată că îşi va petrece ziua de naştere alături de fani.

Cireşica este una dintre artistele cele mai apropiate de fanii lor. Acest lucru se vede deseori, atât la concert, în interacţiunea din mediul online, dar şi în alegerile pe care le face, pentru fanii ei. Nicole Cherry a intrat în direct de pe drumul spre Bacău cu Mihai Morar şi a mărturisit pentru "Răi Da Buni" care sunt planurile ei din această seară. 

"Anul acesta nu mi-am plănuit ziua. O petrec foarte frumos pentru că cei din Bacău mă aşteaptă cu braţele deschise. O să cânt la balul unor studenţi. Nu mai cânt la boboci, cânt la studenţi. Au crescut şi cireşelele, vorba aia. Mă bucur foarte tare, oricum (...) Am avut timp pentru mine, m-am aranjat, mi-am pregătit ţinuta pentru scenă", a dezvăluit Nicole Cherry.

La 20 de ani, Cireşica petrece mult timp alături de familie, lucru pe care îl face şi astăzi. Artista a plecat însoţită de tatăl ei spre Bacău şi a scăpat un detaliu picant. Se pare că el şi-ar fi dorit ca Nicole Cherry să se nască băiat. Cu toate acestea, cu siguranţă este foarte mândru de femeia care a devenit fiica sa. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro