VIDEO / Interviu în exclusivitate cu marea sportivă Nadia Comăneci. "Nu aş schimba nimic pentru că munca este ceea ce te aduce pe locul în care eşti"

+3 click pentru
galerie

Nadia Comăneci © Captură video

În orice colţ al lumii în care mergi, când spui Nadia Comăneci şi Gică Hagi toată lumea îi cunoaşte pe marii sportivi. Nadia Comăneci a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Nadia Comăneci trăieşte în Statele Unite, însă nu uită de România şi vine aici ori de câte ori poate şi are ocazia. Chiar dacă este departe de locul în care s-a născut, Nadia Comăneci găteşte tradiţional. 

"Revin în Statele Unite pentru ca bineînţeles petrec alături de familie si de cel mic care are 12 ani... de revelion mergem la Los Angeles. De sărbători, ti-e dor, ti -e poftă de mâncarea făcută de mama ta, de mirosul acela de cozonac? Eu fac tot meniul pentru revelion... gătesc tradiţional cât de cât romaneste, dar puţin schimbat deoarece fac sărmăluţele în foi de viţă şi în loc sa pun carne de porc, fac din curcan, deci e o chestie adaptată, dar ţin la traditia noastră si ai mei se bucură foarte mult pentru că nu le fac aşa ceva în fiecare zi. 

În primul rând, a făcut bază de gimnastică de la 2 ani, deci are acea bază şi se vede, e o mare diferenţă între el si copiii din clasa lui care n-au făcut. A plecat spre fotbal... ocazional tenis, deci este bine ca să-l ţii ocupat.

Vreau să spun că dacă ar fi să schimb ceva, nu aş schimba nimic pentru că munca este ceea ce te aduce pe locul în care eşti... ca să ai succes trebuie să munceşti, nu ştiu dacă mă pot obişnui cu ideea să primesc ceva pe tava fără să fac nimic. Am învăţat tot ce aplic acum în ceea ce fac din sport", a spus Bianca Rus.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro