VIDEO / Iubita lui Dorian Popa, totul despre planurile de viitor alături de artist: „Vreau să înfiem un copil”

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa și iubita lui, Claudia © Instagram

Claudia, iubita lui Dorian Popa, este o bombă sexy, așa că nu puțini sunt cei care îi dau târcoale. Din păcate pentru admiratorii focoasei brunete, ea și Dorian Popa se iubesc nebunește și chiar își fac planuri de viitor împreună.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Claudia, iubita lui Dorian Popa, a povestit totul despre relația ei cu artistul, dar și despre planurile de viitor pe care aceștia le au, împreună. 

„Învăț și eu de la alții, au trecut câțiva ani de când fac chestia asta (design vestimentar, n.r.). Trec anii și încăț mereu câte ceva. Cele mai bune sfaturi mi le-a dat Dorian. Dorian nu este pasionat de modă, la el este foarte importantă mașina sportul, se îmbracă de nevoie și este genul de om care pune pe primul loc să se simtă el bine și comod.

Înainte să iasă din casă îi dau tot timpul sfaturi, dar nu prea ține cont, nu. Îmi spune tot timpul că în ziua de azi, suntem îmbrăcați în saci. Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. Eu deja am 36 de ani, nu cred că am spus asta până acum. Eu am vorbit cu Dorian și de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta. După un copil biologic, va urma și chestia asta. 
Eu nu cred în căsătorie, nu îmi aduce nimic în plus. Petrecerea aia de nuntă a devenit un bal mascat, oamenii nu mai vin de plăcere, vin de necesitate”
a povestit Claudia, la Antena Stars. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro