VIDEO / Iulian şi ispita Irina de la "Insula Iubirii" îşi petrec noaptea împreună! Răzvan reacţionează fulgerător

Irina şi Iulian © captură video

După ce a supărat-o pe ispita de care se simte atras, Iulian a decis să o împace petrecându-şi noaptea în camera ei. Răzvan nu a rămas indiferent la alegerea colegului său.

"Toată ziua nu-i dă atenţie Irinei şi seara vrea să doarmă şi el cu ea! Frate, stai toată ziua...Pupaţi-vă, faceţi ce vreţi! Nu o bagă toată ziua în seamă, dar vrea să doarmă cu ea.", a spus Răzvan, la plecarea lui Iulian din camera concurenţilor. Acesta a continuat cu remarcile, spunând că Irina nu-l place pe Iulian. "Nu o văd în viaţa mea pe Irina lângă un baiat care e mic pentru ea!", a spus Răzvan. Concurentul a încercat să-şi întărească afirmaţiile adăugând că el a stat cu o moldoveancă asemenea ei. 

"Dacă ştie cum să se comporte, o să-mi treacă supărarea foarte repede. Dacă nu, îl voi băga în seama cât mă bagă şi el. Adică deloc.", a mărturisit ispita Irina. Seara celor doi se pare că nu a fost foarte odihnitoare, Iulian afirmând că e obosit din cauză că Irina a dat din picioare în timpul somnului. Iulian s-a trezit recalcitrant, iar relaţia lor pare tensionată în acest moment. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro