VIDEO / Iulian şi ispita Irina de la "Insula Iubirii" îşi petrec noaptea împreună! Răzvan reacţionează fulgerător

Irina şi Iulian © captură video

După ce a supărat-o pe ispita de care se simte atras, Iulian a decis să o împace petrecându-şi noaptea în camera ei. Răzvan nu a rămas indiferent la alegerea colegului său.

"Toată ziua nu-i dă atenţie Irinei şi seara vrea să doarmă şi el cu ea! Frate, stai toată ziua...Pupaţi-vă, faceţi ce vreţi! Nu o bagă toată ziua în seamă, dar vrea să doarmă cu ea.", a spus Răzvan, la plecarea lui Iulian din camera concurenţilor. Acesta a continuat cu remarcile, spunând că Irina nu-l place pe Iulian. "Nu o văd în viaţa mea pe Irina lângă un baiat care e mic pentru ea!", a spus Răzvan. Concurentul a încercat să-şi întărească afirmaţiile adăugând că el a stat cu o moldoveancă asemenea ei. 

"Dacă ştie cum să se comporte, o să-mi treacă supărarea foarte repede. Dacă nu, îl voi băga în seama cât mă bagă şi el. Adică deloc.", a mărturisit ispita Irina. Seara celor doi se pare că nu a fost foarte odihnitoare, Iulian afirmând că e obosit din cauză că Irina a dat din picioare în timpul somnului. Iulian s-a trezit recalcitrant, iar relaţia lor pare tensionată în acest moment. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro