VIDEO / Jean de la Craiova, cel mai sincer interviu dat vreodată: "Brad nu îmi permiteam să cumpăr"

+3 click pentru
galerie

Jean de la Craiova © Captură video

A fost atât de sărac încât de Crăciun nici nu visa brad şi cadouri! Împacheta pietre în poleială şi le punea în copacul din faţa casei! Astăzi, Jean de la Craiova îşi permite orice extravaganţă, dar nu uită de unde a plecat! 

Jean de la Craiova a oferit cel mai sincer interviu dat de o vedetă de la noi, în exclusivitate pentru Antena Stars. A vorbit pe larg despre copilărie şi nu s-a ferit să spună că sărbătorile de iarnă nu erau tocmai aşa cum sunt acum. 

"Curcanul (n.r. nu lipseşte de pe masa de Crăciun), aduce noroc, prosperitate, bogăţie. 'Cand erai copil cum era?' Crăciunul, sărăcăcios, nu eram o familie aşa înstărită... dar ne bucurăm de vreme, datinile sărbătorilor de iarnă şi era foarte mişto. (...) Brad nu îmi permiteam să cumpăr, dar aveam o grădiniţă unde din vară puneam ochii pe un brădulet... luam pietre le înveleam în hârtie, ne uitam si noi la el. (...) Eu sunt scutul familiei. Dacă e ceva rău se loveşte prima dată de mine, iar ce e bun rămâne familiei", a spus Jean de la Craiova.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro