VIDEO / Jimmy Dub, planuri de botez. Naşul micuţei va fi un cântăreţ celebru

+3 click pentru
galerie

Jimmy Dub, planuri de botez. Naşul micuţei va fi un cântăreţ celebru © Captură Video

Jimmy Dub şi frumoasa lui soţie Monica sunt cei mai fericiţi părinţi din lume, de când în viaţa lor a apărut minunăţia numită Celine. Invitat la "Răi da' buni", artistul a povestit despre cum va arăta botezul micuţei şi ce naş celebru va avea.

Fericire mare în familia lui Jimmy Dub! Botezul fiicei sale Celine se apropie cu paşi repezi, iar cântăreţul şi soţia sa nu îşi mai încap în piele de bucurie. Invitat la "Răi da' buni", cântăreţul a mărturisit că toate detaliile evenimentului au fost puse la punct, deoarece acesta va avea loc luna viitoare, pe data de 23 februarie.

Artistul a susţinut în cadrul emisiunii că botezul va avea loc duminică, pentru ca toate persoanele dragi să poate fi prezente. De asemenea, acesta nu va avea o tematică specială. "Tematica este distracţie", a spus Jimmy Dub.

Deşi în perioada sarcinii soţia sa s-a confruntat cu unele probleme, resimţind această pauză de la viaţa profesională mult prea brusc, acum, atât micuţa, cât şi Monica se simt foarte bine.

"Pentru ea a fost foarte greu să stea în casă atâta timp cu naşterea şi cu sarcina, pentru că dacă noi ieşeam în fiecare weekend dintr-odată să nu mai ieşi...", a povestit Jimmy Dub despre soţia sa.

Naşul fetiţei va fi un artist celebru

Jimmy Dub a ales ca naşul fiicei sale să fie un prieten drag, dar în acelaşi timp şi un cântăreţ faimos din România.

"Naş va fi domnul prieten Connect-R şi cea mai bună prietenă a Monicăi, Vanessa. Am zis să fie un mix frumos (...). Ne ştim de peste 10 ani de zile şi cred că e cel mai în măsură ca să fie naş", a mărturisit cântăreţul în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro