VIDEO / Jorge şi Maria Ilioiu, dezvăluiri neaşteptate! Cât a câştigat cel mai mult ispita, într-o noapte

+3 click pentru
galerie

Cât a câştigat Maria Ilioiu într-o noapte © captură video

Toată lumea se întreabă cât câştigă Maria Ilioiu de îşi permite să ducă viaţa pe care o afişează pe reţelele de socializare. Invitată de Jorge pentru câteva provocări şi dezvăluiri, controversata ispită de la "Insula Iubirii" a scăpat un detaliu picant. 

Maria Ilioiu a fost invitată să filmeze un clip alături de Jorge, pentru canalul de Youtube al artistului. Ispita a fost pusă în faţa unei întrebări destul de incomode, dar nu s-a eschivat să spună adevărul. Imediat ce a tras bileţelul a râs şi a mărturisit printre alte cuvinte că nu se aştepta la o astfel de întrebare. "Nu cred aşa ceva", a spus Maria Ilioiu, ispita de la "Insula Iubirii".

Şi-a făcut curaj şi a spus tare şi răspicat ce întrebare aşteaptă un răspuns din partea ei. "Cât ai câştigat cel mai mult într-o noapte", a spus răzând, Maria Ilioiu"Nu am câştigat niciodată nimic. Am pierdut cel puţin o noapte. Am fost la un singur eveniment noaptea, pentru că eu nu fac evenimente noaptea, ci doar ziua. A fost singurul eveniment la care am fost plătită. Am mers pe 300 de euro", a mărturisit ispita de la "Insula Iubirii".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest