VIDEO / Jorge şi Maria Ilioiu, dezvăluiri neaşteptate! Cât a câştigat cel mai mult ispita, într-o noapte

+3 click pentru
galerie

Cât a câştigat Maria Ilioiu într-o noapte © captură video

Toată lumea se întreabă cât câştigă Maria Ilioiu de îşi permite să ducă viaţa pe care o afişează pe reţelele de socializare. Invitată de Jorge pentru câteva provocări şi dezvăluiri, controversata ispită de la "Insula Iubirii" a scăpat un detaliu picant. 

Maria Ilioiu a fost invitată să filmeze un clip alături de Jorge, pentru canalul de Youtube al artistului. Ispita a fost pusă în faţa unei întrebări destul de incomode, dar nu s-a eschivat să spună adevărul. Imediat ce a tras bileţelul a râs şi a mărturisit printre alte cuvinte că nu se aştepta la o astfel de întrebare. "Nu cred aşa ceva", a spus Maria Ilioiu, ispita de la "Insula Iubirii".

Şi-a făcut curaj şi a spus tare şi răspicat ce întrebare aşteaptă un răspuns din partea ei. "Cât ai câştigat cel mai mult într-o noapte", a spus răzând, Maria Ilioiu"Nu am câştigat niciodată nimic. Am pierdut cel puţin o noapte. Am fost la un singur eveniment noaptea, pentru că eu nu fac evenimente noaptea, ci doar ziua. A fost singurul eveniment la care am fost plătită. Am mers pe 300 de euro", a mărturisit ispita de la "Insula Iubirii".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro