VIDEO / Keo, despre gândurile de însurătoare cu Misty. „Suntem mai mult decât căsătoriți”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Keo, despre gândurile de însurătoare cu Misty. „Suntem mai mult decât căsătoriți” © Facebook

Keo și Misty formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul autohton. Deși sunt împreună de mai mulți ani, cei doi nu au spus încă „Da” în fața altarului. Iată ce spune artistul despre căsătoria cu aleasa inimii lui!

Dragostea plutește în aer pentru Keo și Misty. Cei doi sunt topiți unul după celălalt și chiar dacă formează un cuplu de mult timp, aceștia sunt la fel de îndrăgostiți, ca în ziua în care s-au cunoscut. Întrebat despre gândurile sale de însurătoare, Keo a mărturisit că între ei doi există o legătură foarte specială și sunt mai mult decât căsătoriți.

„O să ajungem și acolo, dar deja noi suntem mai mult decât căsătoriți. E doar o chestiune de timp, de organizare. (...) „Suntem ca și căsătoriți, practic. Suntem mai mult decât căsătoriți. Suntem căsătoriți sufletește”, a pus Keo la Antena Stars.

În continuare, Keo a mărturisit că nu au semnat încă niciun act, însă iubirea lor este mai presus decât orice hârtie. Tot el a mărturisit că semnarea actelor va avea loc atunci când vor reuși să se organizeze și să își facă timp exclusiv pentru acest eveniment important.

„Nu am făcut încă chestiile astea administrative. Urmează. Dar repet, suntem o familie. Suntem mai mult decât căsătoriți. Ce ne ține împreună pe noi e de 100 de ori mai puternic în momentul de față decât o hârtie. Și hârtia aia va urma oricum când reușim să ne organizăm”, a continuat Keo.

Mai multe amănunte despre acest subiect, dar și despre altele din viața lui Keo aflați la Refresh by Oana Turcu, la 18:45. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro