VIDEO / La ce nu a putut renunța Cătălin Botezatu, pentru nicio femeie din viața lui: „E mai important”

+3 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu © Facebook

Celebrul designer Cătălin Botezatu are o viată la care alții doar visează. Cu toate că are doi copii cu două femei diferite, vedeta susține că niciodată nu a pus vreo femeie mai presus de modă și, implicit, mai presus de cariera sa.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a povestit totul despre faptul că niciodată nu a pus o femeie mai presus de cariera sa din lumea modei. 

„Eu nu uit cine sunt, nu uit de unde am plecat, privesc cu demnitate și mândrie la trecutul meu, îmi asum absolut orice, cu bune și cu rele. Îmi aduc aminte că nici prin cap nu-mi trecea să fac fashion. Îmi doream să fiu actor!

În viață nu trebuie să faci întotdeauna ce vor părinții, am devenit dintr-odată rebel. Am luat bătaie până în clasa a 12-a. Toți banii mei i-am cheltuit pe haine și pantofi, pentru iubita mea, care era măritată. M-au atras femeile măritate, femeile cu probleme. Am fost pe punctul de a renunța, îmi spuneam în sinea mea că pot face orice, să fiu fericit, dar mi-am dat seama că nu voi putea să trec de la fashion, de dragul unei femei, niciodată. Iubesc mai mult moda și îmi dau seama că este cea mai importantă.

Ea te poate face să rămâi pentru eternitate undeva în amintirea oamenilor, iar asta e mai important decât orice femeie. Eu am plătit și plătesc cu prețul sănătății și dacă ceva se va întâmpla cu mine, din cauza asta se va întâmpla. 
Am și copii, am mai mulți chiar. Știe lumea, dar nu vreau să mai vorbesc. Copiii cresc, e firesc, merg la casele lor, au viețile lor. Unii au caractere frumoase, alții nu. Iar tu, ca părinte, nu ți-ai împovăra copiii cu problemele pe care le ai. Am doi copii, cu mame diferite. Așa a fost să fie, nici eu nu am știut. Am preferat să nu discutăm, sunt subiecte sensibile. 

Poate că o să mai am copii, niciodată să nu spui niciodată. Aș schimba și scutece. Egoismul meu este d fapt dedicat societății, eu fac lucruri pentru oameni, iar oamenii din viața mea sunt supuși unor teste” a povestit Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro