VIDEO / Laura Dincă, cel mai sincer interviu despre relaţia cu Cristi Boureanu: "Când avem o problemă, eu îl întăresc"

+3 click pentru
galerie

Laura Dincă şi Cristi Boureanu © spynews.ro

Cristian Boureanu şi Laura Dincă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi sunt împreună tot timpul, mai puţin atunci când fostul deputat trebuie să meargă la poliţie sau în instanţă. 

Într-un interviu pentru Antena Stars, Laura Dincă a mărturisit deschis că în relaţia lor de iubire au fost momente de cumpănă, mai ales că Cristian Boureanu a ajuns, din nou, săptămâna trecută în instanţă, în faţa jdecătorior, iar în prezent aşteaptă răspunsul de la un proces. 

"Ne iubim foarte mult pentru că suntem foarte compatibili unul cu celălalt, noi oricum stăm tot timpul împreună, cred că am fost despărţiţi când a fost el inschis. Ne-am obişnuit şi este obişnuinţă, este exact ce ne trebuie. Când avem o problemă, eu îl întăresc, eu niciodată nu mi-am făcut griji, eu tot timpul am spus că o să fie bine şi că Dumnezeu nu-ţi da mai mult decât poţi să duci. Pe partea asta eu am fost foarte puternică şi el este un bărbat puternic care îmi da siguranţă şi ştiu că nu o să se întâmple nimic rău. Tot timpul am avut emoţii (n.r. referitor la proces). Aşteptăm. Da, suntem foarte optimişti amândoi." a relatat Laura Dincă, la Star Matinal, de la Antena Stars.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro