VIDEO / Laurette, prima reacție după ce s-a spus că este infectată cu coronavirus! "Am primit o veste proastă"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Laurette, prima reacție după ce s-a spus că este infectată cu coronavirus! "Am primit o veste proastă" © Instagram

În urma zvonurilor cum că ar fi infectată cu coronavirus, Laurette a făcut primele declarații prin telefon, în direct la "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars! Cu ce se confruntă mulatra? 

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe frumoasa mulatră la unul dintre corturile special amenajate pentru triajul epidemiologic. Primul gând a fost că vedeta este infectată cu coronavirus, fiind surprinsă într-o discuție cu medicul, care era echipat corespunzător. 

"Nu am tușit, nu m-a durut capul, nu am avut febră"

Dis de dimineață, Laurette a vrut să facă lumină în acest caz și a intrat în direct la "Star Matinal de Weekend", unde a infirmat o posibilă infectare cu coronavirus. Vedeta a declarat că este adevărat faptul că a primit o veste proastă de la medici, însă nu are nicio legătură cu epidemia cu care se confruntă țara noastră în momentul de față. 

"Am fost la spital, dar asta nu are nicio legătură cu coronavirus! Nu sunt purtătoare, nu sufăr de coronavirus, nu are absolut nicio legătură. Într-adevăr, am primit o veste proastă aseară și pur și simplu am simțit nevoia să postez acea poză, pentru că mă simțeam foarte rău. Haideți să nu informăm poporul cu televizorul, pentru că eu nu am nicio legătură cu coronavirus.", a zis mulatra. 

De asemenea, Laurette a recunoscut că a fost în Italia, însă de când s-a întors în țară a respectat toate regulile emise de către autorități. Focoasa brunetă a stat în casă timp de două săptămâni, cu toate că nu avea simptomele virusului ucigaș din China. 

"Am fost în Italia și am spus că de acolo vin. Am stat acasă, am urmat procedurile. Au trecut cele două săptămâni în care trebuia să stai acasă și așa mai departe. Sunt perfect sănătoasă, nu are nicio legătură, nu am avut niciun simptom. Nu am tușit, nu m-a durut capul, nu am avut febră. Din contră, aseară am fost la spital și aveam temperatura 36 cu 4, adică nu are nicio legătură.", a continuat ea. 

În încheiere, vedeta a ținut să precizeze că se confruntă cu niște probleme grave de sănătate și că, cât de curând va fi nevoită să se opereze, motiv pentru care era plânsă în fotografia postată pe Facebook. 

"Am niște probleme de sănătate pe care încerc să mi le rezolv, am primit o veste proastă și în momentul în care aflii că trebuie să te operezi, normal că plângi.. ce vrei să faci?  Asta nu înseamnă că acum toată lumea este bolnavă de coronavirus!", susține Laurette. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro