VIDEO / Lidia Buble, pipăită în public! Bărbatul nu a mai rezistat tentaţiei

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Lidia Buble, pipăită în public! Bărbatul nu a mai rezistat tentaţiei © Instagram

Lidia Buble face furori la fiecare eveniment la care participă. La fel s-a întâmplat şi recent, când vedeta şi-a făcut apariţia la un eveniment monden într-o ţinută extrem de provocatoare. Cântăreaţa a încins imaginaţia tuturor bărbaţilor atât de tare încât a ajuns să fie pipăită! Nu e de mirare, la cât de bine arată frumoasa blondină.

De curând, cântăreaţa şi-a lăsat fanii cu gura căscată cu apariţia sa la un eveniment monden. Vedeta a şocat atât prin păr, cât şi prin ţinuta aleasă. Dacă la nivelul podoabei capilare a ales să-şi lase jumătate de păr blond, în timp ce pe cealaltă parte a colorat-o cu negru, vestimentaţia Lidiei a fost una extrem de sexy, iar bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la ea. Ochii... dar şi mâinile! Un bărbat nu s-a mai putut abţine efectiv şi a atins-o pe artistă în zona posteriorului. Oare ce va spune Răzvan despre asta?

Lidia Buble vrea să fie mereu originală

Lidia Buble are o colecţie impresionantă de haine. Vedeta nu ţine neapărat cont de ceea ce este la modă în zilele noastre şi adoptă cele mai diverse stiluri. Cântăreaţa se îmbracă exact aşa cum îi place, astfel că toate ţinutele o prind foarte bine.

"Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri  deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot", a povestit Lidia Buble, potrivit Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro