VIDEO / Liviu Vârciu a avut parte de cel mai mai mare şoc: "Mi-a furat maşina"

+2 click pentru
galerie

Liviu Vârciu © captura video

Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Nicolai Tand și Cătălin Oprișan formează echipa de vedete a lui Nea Mărin din cea de-a șasea ediție a reality show-ului „Poftiți la Nea Mărin". Peripeţiile se ţin în lanţ, iar showul Tv este presărat cu tot felul de momente amuzante, spre deliciul publicului.

Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, aflaţi în Mangalia, au recurs la un gest total neaşteptat. Cei doi au "furat" o maşină. Şi nu orice tip de maşină, ci una decapotabilă, care, aşa cum chiar Liviu Vârciu a declarat, îi aducea aminte de primul lui automobil.

Mai exact, Liviu Vârciu a văzut o maşină decapotabilă pe o stradă din Mangalia şi a realizat că este maşina în care a filmat un videoclip în timp ce cânta în trupa L.A. Aşa că Liviu Vârciu a mers la şofer şi s-a oferit să-i cumpere maşina. Ceea ce s-a şi întâmplat.

"Prin Mangalia, m-am întâlnit cu un băiat care conducea o maşină... Am întinerit. Am avut senzaţia că mă reîntorc în timp şi cineva mi-a furat maşina. Aia e maşina mea. Ştiam sigur că aia e maşina mea. L-am urmărit şi l-am întrebat dacă pot să fac un live pe facebook cu maşina mea. I-am spus: dacă vrei să vinzi maşina, caută-mă, el mi-a spus că vinde maşina. Lui Andrei nu i-am spus. I-am spus: vino cu ea repede că vreau să o cumpăr. Eram în trupa L.A şi am făcut videoclipul în această maşină. Eu m-am îndrăgostit de maşina asta. În 2000 maşina era bombă." povestit Liviu Vârciu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro