VIDEO / Liviu Vârciu nu și-a mai ascuns fisurile din relația cu Anda Călin: "Eu am una acasă care a născut un copil şi a luat-o razna"

+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu © instagram

Liviu Vârciu se află printre vedetele din noul sezon al emisiunii "Poftiţi la Nea Mărin". El a trebuit să se ocupe de restaurant în mod special de bar şi de administraţie. 

După ce s-a luat la harţă cu Nea Mărin şi s-au fugărit prin restaurant, Liviu Vârciu s-a gândit să facă un pact cu ceilalţi colegi, şi anume să împartă frăţeşte banii, oricare din ei ar câştiga. Toată lumea de acord, doar Nicoleta Luciu a cam strâmbat din nas, lucru care a dus la câteva comentarii acide din partea lui Liviu Vârciu şi în acelaşi timp mai mult sau mai puţin la o confesiune legată de relaţia cu Anda Călin, care ne duce cu gândul că fisurile relaţiei celor doi erau încă de atunci. "Înţelege-te cu nebuna. Eu am una acasă care a născut un copil şi a luat-o razna, da păi trei", a spus Liviu Vârciu în timpul emisiunii emisiunii "Poftiţi la Nea Mărin".

Şi prietenul său, Andrei Ştefănescu a făcut dezvăluiri cum că cei doi ar fi avut certuri încă din perioda în care Liviu era la filmări. 

E o despărțire anunțată pentru că știm cu toții că lucrurile n-au fost prea roz în viața lor de cuplu. Din păcate pentru ei, se strică o familie. Dar poți să spui și din fericire, pentru că atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e mai bine pentru fiecare dintre ei să-și urmeze drumurile. (...) A fost o relație destul de tumultoasă și cu năbădăi. Vă spun sincer, eu când am văzut-o prima dată pe Anda, mi-a plăcut foarte mult de ea și i-am zis și lui Liviu. I-am zis că e o fată cu care chiar merită să ai o relație. El era foarte îndrăgostit de ea, am simțit că s-a schimbat când a cunoscut-o. Nu pot să-l acuz că a tratat-o ca pe o aventură. După care a rămas însărcinată și a fost nevoie ca lucrurile să devină mai serioase. După ce a născut, lucrurile s-au schimbat. Și plecarea lui Liviu în Asia, sunt convins că și Andei i-a fost greu. Nici lui Liviu nu i-a picat bine plecarea. (...) Și sigur că dacă mai sunt și discuții acasă și mai și pleci o lună și ceva, (...) lucrurile se agravează. Eu îl știu foarte bine pe Liviu și spun sincer că pe lângă caracterul pe care îl are el, are un suflet foarte bun și și-a dorit foarte mult să salveze relație. Discuțiile dintre ei (n.r. Liviu și Anda) erau aprinse, dar (...) și-a dorit foarte mult să salveze relația. A făcut toate sacrificiile de pe Pământ ca să-i fie bine fetiței”, a spus Andrei Ștefănescu, la „Răi da’ Buni”.

Liviu Vârciu a încheiat recent relaţia cu Anda Călin, care i-a dăruit o fetiță, pe micuța Anastasia. Cu toate că cei doi nu mai formează un cuplu, Liviu Vârciu a spus în exclusivitate pentru www.spynews.ro, că își vor crește în continuare copilul și vor avea o relație omenească și firească. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro