VIDEO / Liviu Vârciu recuperează timpul pierdut! Îi face toate poftele Carminei, fata cea mare

+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu © instagram

Liviu Vârciu este un tată model şi a demostrat acest lucru în nenumărate rânduri. Dacâ până acum toată atenţia lui a fost aţintită asupra mezinei familiei, Anastasia, de câteva zile îşi petrece timpul cu fiica sa cea mare, Carmina.

Carmina petrece timp cu tatăl ei doar în vacanţe, deoarece de educaţia şi creşterea ei se ocupă mama sa. Liviu Vârciu este conştient că trebuie să se împartă între cele două comori ale sale şi daca fetiţa cea mică locuieşte în Bucureşti si o poate vedea oricând, el încearcă să profite de orice ocazie în preajma Carminei.

Vedeta şi-a luat fiica şi a dus-o la mall să o răsfeţe. Liviu Vârciu nu s-a uitat la bani când a venit vorba de fetiţa lui, lucru care se poate vedea cu ochiul liber dacă stăm să ne uităm la pungile pline pe care le cară. Pe faţa Carminei se vedea fericirea datorată timpului petrecut în compania tatălui său.

"Sunt la cumpărături cu fiică-mea, uitaţi-va...sunt de patru ore plecat, de patru oreee. (...) Nu ştiu dacă se vede, dar nu mai am loc în maşină, dar a terminat în sfârşit shoppingul.", a spus Liviu Vârciu pe fundalul filmuleţelor pe care le-a postat.

Liviu Vârciu şi Anda Călin au pus punct relaţiei pe care o aveau recent. Artistul a făcut publică vestea prin intermediul reţelelor de socializare. Cei doi au împreună o fetiţă de nouă luni, pe nume Anastasia. El mai are din prima căsnicie o fetiţă pe nume Carmina care îi seamănă leit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest