VIDEO / Locul în care Andreea Marin merge an de an: "Cred că e o energie care mă atrage"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin © captură video

Andreea Marin trăieşte viaţa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna! Are o fiică în vârstă de 11 ani şi învaţă zilnic lucruri noi. Ori de câte ori are ocazia fuge din ţară într-un loc de care se simte foarte atrasă.

Invitată în cadrul emisiunii "Cool Summer Nights", de la Antena Stars, Andreea Marin a povestit despre Capri, locul în care se simte cel mai bine şi în care şi-a propus să meargă în fiecare an, cel puţin câteva zile. 

"Mi-am propus să merg întreaga viaţă în Capri, în fiecare an, măcar câteva zile. E un loc cu o enerie specială. Undeva pe vârful muntelui acolo sus mă aşteaptă mereu casa lui Axel Munthe. Cred că e o energie care mă atrage. Să nu mai vorbesc de culoare, de lumină, de mare, de munte (...) Am avut multe ocazii să plec din ţară şi nu, nu îmi doresc lucrul acesta, iubesc acest loc. Îmi place să vorbesc în limba mea. (...) Nu am avut probeme de sănătate. Am avut o mică problemă la un moment dat, dar să nu o exagerăm. Are omul dreptul să se mai ducă la un control. Inima mi-a dat nişte palpitaţii, dar nu a fost ceva grav. Există semne care îţi spun că uneori trebuie să laşi ritmul, să nu te stresezi atât de mult pentru lucruri care nu merită şi să ai echilibru în tot ceea ce faci", a spus Andreea Marin.  

Când vine vorba de Violeta, fetiţa ei, Andreea Marin are grijă ca micuţa să nu ducă lipsă de nimic şi să facă la fel ca ea, să înveţe în fiecare zi ceva nou. Urmăresc amândouă filmuleţe inspiraţionale pe care le discută apoi. 

"Nu am înotat până la vârsta asta, nu am învăţat să înot. Dau din lăbuţe aşa, mă menţin la suprafaţă, dar pur şi simplu nu ştiu să înot. Nici nu evoluăm dacă avem impresia că le ştim pe toate. Până la 80 de ani dacă o să îmi fie dat să trăiesc am de învăţat, am de iubit, am de trăit şi am bucurii de îmbrăţişat. Violeta are aproape 11 ani, îmi ajunge la umăr. Mă bucur că mă împlinesc prin copilul meu. Pentru un părinte e cea mai mare realizare. Trebuie să fim prieteni cu copiii noştri, dar nu trebuie să treacă o limită a bunului simţ. Eu sunt de părere că există o vârstă pentru toate. Încearcă şi ea să împingă limitele. Acum avem nişte discuţii foarze frumoase. Ne-am făcut împreună un plan de viaţă. În fiecre zi vedem filmuleţe inspiraţionale şi le discutăm. O văd impulsionată să facă lucruri frumoase. (...) De la animale copiii pot învăţa foarte multe. Noi avem o mulţme de animale acasă", a spus Andreea Marin.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro