VIDEO / Luminița Anghel, totul despre schimbările și cumpenele prin care a trecut: „Nu sunt mai tânără, să mai pot avea 2-3 copii”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Luminița Anghel, totul despre schimbările și cumpenele prin care a trecut: „Nu sunt mai tânără, să mai pot avea 2-3 copii” © captură Video

A trecut ceva timp de când Luminița Anghel a ieșit din lumina reflectoarelor iar azi a venit în platoul emisiunii „Agenția VIP”, acolo unde a vorbit despre toate shcimbările din viața ei, dar și despre toate nostalgiile pe care le are. 

S-au împlinit 8 ani de când Luminița Anghel a devenit mamă și este cum nu se poate mai fericită femeie din lume. Fiul ei, micuțul Filip o face foarte mândră și chiar dacă nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, artista încă se bucură de iubirea și aprecierea fanilor săi. În platoul emisiunii „Agenția VIP”, Luminița Anghel a povestit totul despre nostalgiile sale și a dat detalii din viața sa personală. 

Îndrăgita cântăreață a mărturisit că cea mai mare nostalgie pe care o are este cea legată de părinții săi. Artista a povestit că și-ar fi dorit să-i aibă mai mult timp lângă ea pe aceștia și, de asemenea, a spus că a avut foarte mare grijă de ei, până în ultima lor clipă de viață, dorindu-și foarte mult să le întoarcă toată dragostea și grija pe care și ei, la rândul lor, i-au oferit-o Luminiței Anghel. 

„Soțul este bine, cu muncitorii prin curte, reparăm, renovăm. Încă mai crede lumea că sunt în America. Facem aceste vacanțe în Florida, în fiecare vară. Am mai multe nostalgii, nostalgia părinților, mi-aș fi dorit să-i mai am în viață. Am avut grijă de mama până în ultima clipă, am simțit nevoia ca atunci când ei nu mă mai puteau ajuta pe mine, să pot să le întorc toată dragostea. I-am luat eu sub aripa mea și i-am îngrijit pe amândoi, până în ultima clipă” a mărturisit Luminița Anghel, la „Agenția VIP”. 

Mai mult, artista a mai spus că mai are o nostalgie. Luminița Anghel și-ar fi dorit să fie puțin mai tânără, pentru a mai putea avea 2 sau 3 copii. Mai mult, cântăreața a mărturisit că fiul ei, Filip, este cel care își dorește din suflet un frățior sau o surioară. 

„Mi-a fost scris să vin în familie târziu, atunci când mama avea 42 de ani, cât aveam eu când am rămas însărcinată cu Filip. 
A doua nostalgie este cea că nu sunt mai tânără, să mai pot avea 2-3 copii. Filip, de 2 ani și ceva se roagă și vorbește mereu de frățior și surioară. Mai am o nostalgie...îmi pare rău că nu l-a cunoscut pe soțul meu mai demult, să apucăm și noi o nuntă de aur. Soțul meu mi-a zis că vrea să trăiască 200 de ani, are toate șansele”
a mai spus Luminița Anghel. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro